18.09.2023
Schimbari in familia Beznos Studio! Afla cine este cea care a ales sa plece din echipa, dar si ce planuri de viitor au fetele - VIDEO

Cele care au grija de tine si de frumusetea ta. Fetele de la Beznos Studio au fost invitate in platoul emisiunii O Seara Perfecta.

Toate frumoase si blonde, fetele de Beznos Studio au dezvaluit cum au trait evenimentul pe care l-au organizat. „Deci, nu este primul campionat si normal ca noi deja stim in ce consta si cum trebuie sa mergi, la ce nivel trebuie sa fii. Pentru noi este destul de bine, a fost foarte simplu pentru noi. De multi ani, in micropigmentare sunt mesteri foarte necalitativi, putem sa observam cum lucreaza un mester dupa lucrari. Lucrarile sunt adancite, de culoarea blugilor”, a mentionat Olga Beznos.

Theo Rose, imagine emotionanta alaturi de fiul ei. Cat de mult i s-a schimbat viata de cand a nascut - FOTO

Diana Nasu a marturisit prin ce se deosebeste echipa Beznos Studio de alti mesteri: „Suntem mesteri care nu obisnuim sa tinem pasul pe loc, ne straduim sa fim la curent cu toate tendintele, de aceea mergem la perfectionari cat peste hotare, la fel si in tara noastra”.

Sarbatoare in familia Iulianei Beregoi! Cum l-a surprins interpreta pe tatal ei la miezul noptii, dar si ce mesaj i-a dedicat - FOTO/VIDEO

Echipa de la Beznos Studio este foramata din patru prietene apropiate care au facut si fac impreuna aceste machiaje semipermanente. Insa una din ele acum pleaca din echipa, Olga a mentionat cine este acea persoana: „Dupa cum foarte multi cunosc istoria noastra, noi suntem o echipa foarte stransa si asa si ramanem, dar este un moment cand noi ne extindem. Corina pleaca sa-si faca numele ei si pot sa va spun ca ele sunt fetele cu care am luat-o de la zero, sunt fetele pe care eu le-am invatat de la A la Z si pentru mine este o mandrie. Insa, noi o sa mergem la perfectionari, la campionate impreuna. Noi ramanem o familie frumoasa, unde extinderea se incepe de la Corina”.

„Este vorba doar de o extindere, crestere nu langa mama. O extindere acasa, avem multi mesteri buni, dar nu vreau sa plec, vreau acasa”, a adaugat Corina.

Are sau nu iubita? Oleg Spinu, detalii despre viata personala, dar si profesionala: „Foarte mult s-a schimbat viata mea” - VIDEO

Irina Golban a marturisit care sunt scopurile lor ca echipa: „In curand avem un campionat care va avea loc in Turcia, in Kemer si noi ca echipa, toate patru, ca reprezentante a Moldovei, vom participa”.

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie