18.09.2023
Are sau nu iubita? Oleg Spinu, detalii despre viata personala, dar si profesionala: „Foarte mult s-a schimbat viata mea” - VIDEO

Doctorul de inimi, Oleg Spinu a fost invitat in cadrul emisiunii O Seara Perfecta. Acolo interpretul a povestit despre noua etapa din viata sa, studiile la Centrul de Exelenta in Educatie Artistica „Stefan Neaga".

La intrebarea: „De unde vii acum?”, Oleg a raspuns: „Acum vin de aici, din Chisinau, de la Colegiul Stefan Neaga”. De asemenea, acesta a adaugat ca invata impreuna cu fiica lui Igor Cuciuc, Andreea.

„Sunt foarte multi elevi, foarte multi colegi care canta, au evenimente, au foarte multe concerte. Acolo toti suntem intr-un domeniu si este vibe-ul acela”, a explicat interpretul Oleg Spinu.

Anul de studii a inceput cu dreptul pentru Spinu, insa, acesta recunoaste ca este si complicat pe alocuri: „Foarte bine, dar este foarte greu cu orarul, de dimineata pana la 8 seara. O lectie avem, 2 lectii pauza. De dimineata trebuie sa te duci sa repeti pentru ca nu mai sunt clase si toti trebuie sa repete”.

Pe langa muzica, la colegiu Oleg mai studiaza si chimia, matematica, limba romana. „Dar am inteles ca deja din anul 2 nu o sa fie matematica. Nu imi place matematica, dar trebuie de invatat.”, a povestit artistul.

Cu aproape jumatate de an in urma Spinu a participat la concursul Romanii au Talent si a ajuns pe locul 3. Intrebat cat de mult s-a schimbat viata lui dupa acest show, interpretul a raspuns: „Foarte multe mesaje, foarte multe emisiuni, urmaritori mai multi. Ma cunoaste lumea pe strada si in Moldova si Romania. Sunt mandru ca am ajuns un nume. Foarte mult s-a schimbat viata mea, am prins experienta”.

Marc Anthony a implinit 55 de ani. Imagini de colectie cu celebrul cantaret - FOTO/VIDEO

In curand, alaturi de Andra si Fratii Advahov, Oleg Spinu va evolua in cadrul unui concert de zile mari. Despre Andra interpetul a tinut sa spuna: „Este o femeie luminoasa, cu suflet mare. Ne umple de energie”.

Horoscop 18 septembrie 2023. Zodiile care simt nevoia sa isi schimbe locul de munca astazi

„Ai o iubita?”, a intrebat Anisoara Loghin. „Nu”, a fost raspunsul lui Oleg, dupa care el a adaugat: „Nu stiu, poate pe parcurs cand o sa fiu mai mare. Acum ma bazez mai mult pe studii”.

Articole din aceeasi categorie