04.12.2023
Schimb de replici acide intre Svetlana Sainsus si Catalin Lungu! Care este motivul disputei, dar si ce a deranjat-o pe co-fondatoarea caritate.md - FOTO/VIDEO

Dupa ce in mediul online a aparut stirea in care s-a presusupus ca tatal fetitei Svetlanei Sainsus este Gheorghe Cavcaliuc, actorul Catalin Lungu si-a expus parerea in urma reactiei Svetlanei la adresa jurnalistilor.

Dupa ce stirea in care se presupunea ca Gheorghe Cavcaliuc este tatal fetitei co-fondatoarei caritate.md a dezlantuit mai multe reactii pe online. Svetlana Sainsus a venit cu un mesaj la adresa jurnalistilor care nu au sunat-o ca sa confirme informatia si sa-i ceara o fotografie comuna in caz ca e adevarata presupunerea. Sainsus a dezvaluit ca ar fi transmis o fotografie comuna, cu ei trei, deoarece au foarte multe imagini frumoase, jurnalistului „norocos”, dar daca nu a primit un apel, o va posta cand va considera de cuviinta.

Actorul, Catalin Lungu a venit cu o reactie la ceea ce a spus Svetlana pe social media: „Am vazut ieri un video pe Facebook cu doamna Svetlana Sainsus, eu nu o urmaresc sincer, m-am uitat astazi la story-urile si ei am vazut o stire cum ca ar avea un copil cu domnul Cavcaliuc, asa spune presa galbena si ma vazut secventa video de revolta. Si ceea ce m-a amuzat pe mine cel mai mult asa a fost si la Natalia Morari cu domnul Platon. In primul rand eu cred ca orice om are dreptul la dragoste, la fericire, la familie oricine are dreptul sa fie cu oricine, e fix treaba lor.Insa pe mine m-a amuzat revolta doamnei Svetlana Sainsus in directia jurnalistilor care asta fac, fac niste titluri, niste speculatii uneori, dar pe mine ma amuza faptul ca eu de Svetlana Sainsus stiu doar din presa galbena, din ce o mai aparut prin mass media. Si acum tu sa te revolti si sa spui ” ce faceti voi si ma puneti intr-o lumina proasta”. Cum nu ai avut o problema cu asta pana acum si acum cand s-a descoperit cine este tatal copilului tau, ii o mare problema”.

La multi ani, Aura! Cum a fost felicitata de catre fiicele sale, dar si ce cadou a primit - FOTO/VIDEO

„Si ultima care mi-a placut la doamna Sainsus este fraza ca „trebuia sa fie un jurnalist care daca ma intreba eu ii spuneam si ii dadeam si fotografie cu noi in trei, unul daca erai tu jurnlistule avea sa ai o exclusivitate, dar asa asteptati sa apara poza cu noi trei. Pe mine nu ma priveste, insa noi acum ce stam si asteptam poza cu doamna Svetlana si domnul Cavcaliuc si fiica lor, asta mi se pare o amenintare din domeniul fantasticului”, a mai adaugat Catalin.

Dupa care Catalin a primit un mesaj in privat cu Gheorghe Cavcaliuc si sotia acestuia, iar Catalin a lasat si un mesaj: „Primim mesaje, Santa Babara”.

Iulia Deliu, Madalina Sorocovschi si Dina Munteanu - descusute de secrete! Care a fost cea mai recenta minciuna pe care au spus-o - VIDEO

Actorul a adaugat si un InstaStory in care a dezvaluit: „Mai acuma daca tot m-am implicat in aceasta santa barbara, lumea imi scrie ca ar fi vorba despre fratele lui Gheorghe Cavcaliuc, nu despre el in sine. Pana doamna Svetlana Sainsus nu o sa poseze acea poza pe care o asteptam cu totii, nu o sa avem de unde sti. Daca jurnaistii au fost ... si au postat ce au vrut ei, puteam sa astepte oleaca si sa ceara o poza si vedeam, insa acum trebuie sa facem supozitii”.

Dupa cele publicate de Catalin, Svetlana Sainsus a venit si ea cu o replica in adresa actorului: „Eu ceva nu inteleg in umor sau tu in omenie. Ai grija de Santa Barbara ta”.

La multi ani, O Seara Perfecta!! Ce isi amintesc invitatii emisiunii despre provocari, farse sau interviuri, puse la cale de reporteri in toti acesti ani: „Cum am copt paine, si cum am muls vaca, si cum am mers la piata...” - VIDEO

Co-fondatoarea caritate.md a adus niste replici destul de acide la adresa actorului.

Catalin a venit si el cu o reactie, acesta a mentionat: „Eu nu ma cert, sa fie clar asta”.

Dianna Rotaru a nascut! Iata cine a facut marele anunt - FOTO

Svetlana Sainsus e foarte activa pe pagina sa de Instagram unde are peste 200 de mii de urmaritori. Aceasta este mama a doi copii, o fetita pe nume Lia si un baiat, Maxim-Cristian.

Catalin Lungu este un tanar si talentat actor, angajat la Teatrul Municipal de Papusi „Guguta” din Chisinau, si un influencer foarte popular pe Youtube si pe retelele de socializare.

Articole din aceeasi categorie