04.12.2023
Iulia Deliu, Madalina Sorocovschi si Dina Munteanu - descusute de secrete! Care a fost cea mai recenta minciuna pe care au spus-o - VIDEO

Anisoara Loghin este prezenta in fiecare seara in fata voastra, insa fara Madalina Sorocovschi, Iulia Deliu si Dina Munteanu nu ar avea acelasi farmec serile perfecte. Invitate in platoul emisiunii O Seara Perfecta au fost chiar reporteritele.

Fiind intrebate de Anisoara cum s-au simtit in acea zi, dar si ce emotii au avut, fetele au dat totul din casa. Prima care a venit cu un raspuns a fost Madalina Sorocovschi, aceasta a mentionat: „Chiar ziceam anterior, discutam si cu fetele in redactie ca azi dimineata am intrat aici la noi si parca e altfel”.

Dina Munteanu a adaugat: „Eu o sa fiu sincera si o sa spun ca eu am simtit asta cu o saptamana in urma”.

Iulia Deliu a marturisit: „Ele au simtit sarbatoarea pentru ca nu au facut background-ul, reportajul asta general. Am simtit-o si eu si am primit mesaje in privat de parca este ziua mea, dar asa si este fiindca este locul unde imi petrec cea mai mare parte a zilei este aici si atunci e o sarbatoare importanta si pentru mine”.

Fetele au dezvaluit si care este cea mai frumoasa amintire pe care o au legata de aceasta emisiune. Iulia Deliu a mentionat: „Cea mai frumoasa experienta si care mi-a intrat in suflet si mi-a placut foarte mult a fost reportajul cand am fost pentru o zi gunoier, a fost acum cam 2 ani in urma si mi-a placut foarte mult acea experienta. Acel reportaj mi-a trezit o revelatie si anume cat de importanta este munca acelor oameni, imaginati-va ca pentru cateva zile nu s-ar strange gunoiul in Chisinau si de atunci sunt mai responsabila sa arunc totul la gunoi”.

„Eu ca sa nu zic ca toti ca toate amintirile sunt frumoase, vreau sa zic ca cel mai mult mi-a placut atunci cand am fost la surorile Osoianu acasa, voi deja stiti ca eu cu muzica populara am o rleatie aparte”, a adaugat Dina Munteanu.

Madalina Sorocovschi a dezvaluit: „Vreau sa zic sincer, cred ca cea mai frumoasa amintire este ziua aia cand am avut ocazia sa-l cunosc pe Catalin Botezatu in realitate”.

Fetele din redactia O Seara Perfecta sunt foarte diferite, colorate, ele sunt foarte diferite insa de ceva vreme nu a mai fost o echipa atat de unita, o echipa in care nu se simte rivalitate, concurenta, ele chiar isi dau totul una pentru alta. Astfel fetele au avut parte de un test in care au baut foarte multa apa. Vezi in filmuletul de mai sus despre ce este vorba.

Fetele au fost provocate si la un interviu blitz.

Ai prefera sa fii frumos si prost sau destept si urat? - Dina: „Deci, daca ar fi dupa mine eu as prefera sa fiu desteapta si urata, omul il intalnesti dupa exterior si dupa cand vorbesti  minute cu el iti dai seama ce fel de om este”. Madalina a ales si ea: „Eu tot cred ca desteapta si urata, fiindca daca esti desteapta poti sa investesti putin in tine si sa te faci frumoasa”. Iulia Deliu a mentionat: „Eu nu pot renunta la frumusete si astfel aleg frumoasa si proasta”.

Care a fost cea mai recenta minciuna pe care ai spus-o? Iulia a spus ca: „Ca vreau sa fiu frumoasa si proasta, dar am vrut sa spun ceva difierit fata de domnisoare, vreau sa fiu proasta si urata. Iar minciuna este aceasta, deoarece mi-am dorit sa fiu altfel”.

Madalina  a recunoscut ca chiar in acea dimineata a minciunit: „Domnului paznic i-am zis ca mi-am uitat ecusonul acasa ca sa-mi deschida, deoarece imi era lene sa-l scot din buzunar”.

Dina insa i-a recunoscut Anisoarei ca a mintit-o: „Anisoara, te rog sa ma ierti, dar eu am sa-ti spun exact asa cum este. Tu azi cand mai intrebat daca teas-ul meu este gata, el nu era gata si nici macar cinci minute nu aveam ca sa-l fac si l-am facut si eu la graba”.

Vezi cum au raspuns fetele si la celelalte intrebari in secventa video de mai sus.

Articole din aceeasi categorie