04.12.2023
La multi ani, Aura! Cum a fost felicitata de catre fiicele sale, dar si ce cadou a primit - FOTO/VIDEO

Ieri, interpreta Aura si-a sarbatorit ziua de nastere. Aceasta a implinit 52 de ani.

Artista a postat pe retelele de socializare un story in care se vede un cos cu flori pe care l-a primit.

Desi fiicele ei nu se afla alaturi de ea, acestea i-au lasat un mesaj de felicitare pe Instagram unde au scris: „La multi ani, mama”.

Irina si Anatol Bivol revin in forta! Dupa o pauza mare, artistii au lansat o noua piesa - VIDEO

Totodata internautii nu au ezitat sa-i scrie mesaje de felicitare in dreptul postarii: „La multi ani, doamna Aura! Un suflet extraordinar de femeie”, „La multi ani impliniti si senini, asa ca dumneavoastra”, „Esti nemaipomenita. La multi ani femeie frumoasa”.

Aurica Cotelnic, cunoscuta sub numele de scena Aura, este o cantareata de estrada din Republica Moldova. Aura a absolvit in 1986 Scoala de Muzica nr. 1 din Chisinau, specialitatea pian. A mai studiat la Colegiul de Muzica „Stefan Neaga” la catedra dirijat coral si la Academia de Muzica „G. Musicescu” (actualmente Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice) la aceeasi specialitate.

A continuat sa evolueze acolo in cadrul diferitor emisiuni. In 1997, este recunoscuta drept cea mai populara tanara cantareata de estrada din Moldova.

Gisele Bundchen impresioneaza intr-o rochie neagra. Supermodelul a facut furori cu ultima sa aparitie - FOTO

Aura a nascut doua fetite gemene, Lori si Beti, in anul 2005. A fost casatorita cu Veaceslav Ceban, dar au divortat dupa 15 ani.

Articole din aceeasi categorie