15.04.2022
Scenaristul House of Cards, Bo Willimon va filma un documentar despre atrocitatile din Bucia. Acesta se afla in Ucraina impreuna cu echipa sa - FOTO

Cunoscutul dramaturg american Bo Willimon va realiza un documentar despre atrocitatile din Bucia. Scenariul serialului de cult The House of Cards vrea sa arate lumii adevarul despre modul in care traiesc soldatii rusi pe teritoriile ocupate.

Intr-un interviu recent, Bo a recunoscut ca a venit in Ucraina cu echipa sa. El vrea ca filmul sau sa prezinte oameni care s-au confruntat cu invazia. Scenariul vrea sa arate cum acesti oameni se adapteaza la realitati oribile, dar continua sa se dezvolte in epicentrul evenimentelor.

„Astazi am vazut Borodyanka, Bucia - amploarea incredibila a distrugerilor si pierderilor cu care oamenii au avut de-a face. M-a afectat emotional”, - a spus dramaturgul.

Motivul pentru care Vladimir Putin nu bea vodka. Experta in politica Fiona Hill a dezvaluit motivul - FOTO

In cei 44 de ani de viata, a recunoscut ca nu a fost niciodata atat de aproape de razboi. El a vizitat mai intai orasele in care au avut loc recent lupte aprige. Willimon este inspirat de ucraineni - vede cum locuitorii din Borodyanka isi reconstruiesc in mod activ orasul.

Cat despre poporul rus, Bo realizeaza ca: „Propaganda pe care au facut-o i-a transformat in zombi. Acesti oameni nu vor sa-si dea seama cum traiesc cu adevarat.”, sustine el.

Zdob si Zdub si Fratii Advahov isi continua turneul de promovare a piesei „Trenuletul”! Ce spun artistii despre „Eurovision pre-party” - VIDEO

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie