26.10.2022
Scandal intre Rita Dakota si Ksenia Sobchak? Ce declaratii a facut interpreta in adresa jurnalistei

Ksenia Sobchak a lansat anterior un documentar despre persoanele care obisnuiesc sa organizeze webinare pentru a face bani. Jurnalista a mentionat ca si Rita Dakota este una dintre vedetele care au drept activitate de baza crearea webinarelor.

Intr-un interviu recent pentru emisiunea de pe YouTube „POPCAKE” Rita a fost intrebata ce crede despre parerea Kseniei Sobchak in adresa sa.

„Acest lucru este absolut neprofesionist din partea ei. Nu am avut niciodata cursuri comune cu nimeni. A fost un curs de muzica. Am invatat oamenii sa scrie cantece pentru ca ma pricep la asta. Acesta este singurul meu curs.”, a spus artista, negand afirmatiile Kseniei.

In Rusia iubitul Ritei Dakota promoveaza activ cursurile online. Acesta le promite urmaritorilor sai ca ii va invata cum sa mediteze corect. 

Tatal Jannei Friske - dezvaluiri neasteptate despre fostul sot al artistei. Vladimir Friske a afirmat ca acesta ar fi abuzat-o fizic pe fiica sa: „Ea nici nu dorea sa vorbeasca cu el” - VIDEO

Rita este intr-o relatie cu producatorul Fiodor Belogai timp de 2 ani. Acesta a ajutat-o pe artista sa isi revina dupa relatia dureroasa pe care a avut-o cu cantautorul Vlad Sokolovskyi, care, dupa cum s-a dovedit, a inselat-o pe Rita.

Din fericire, de-a lungul timpului, fostii soti au reusit sa devina prieteni.

Rita Dakota este o cantareata, compozitoare si compozitoare bielorusa.

Dupa ce a nascut 8 copii, relatia cu sotul sau a ramas la fel de pasionala! Ce trucuri foloseste Marina Carnat pentru a pastra flacara iubirii

Articole din aceeasi categorie