10.05.2023
Satoshi are o noua premiera! Interpretul a lasat piesa „Castile Mele” si videoclipul acesteia: „Laude multe la toata echipa din spate!” - VIDEO

Pe 9 mai, Satoshi a lansat piesa „Castile Mele” si a adunat aproape 16 mii de vizualizari, 2,2 mii de aprecieri si sute de comentarii. 

„Castile Mele” - noua lansare a lui Satoshi care nici in 24 de ore este ascultata de peste 16 mii de oameni. 

„Cred ca totul vine de la educatia pe care ne-au dat-o parintii si buneii, sa nu uitam de unde am pornit”. Ce concert pregatesc Magnat si Feoctist - VIDEO

Muzica si textul au fost compuse de Vlad. 

Internautii l-au sustinut cu mesaje de apreciere: „Am ascultat acest cantec in castile mele si sincer am zburat in cosmos. Am simtit fiecare cuvant, a intrat adanc in sufletul meu. O sa fie o alinare in castile mele in serile singuratice si grabite de rutina si probleme. Iar tu, imi vei fi un leac al sufletului.”/„Multumim Satoshi, ne reprezinti generatia in cel mai frumos mod posibil! Ne mandrim cu tine, succese in continuare!”/„Conceptul "din castile voastre" e genial! De piesa nici nu mai zic, laude multe la toata echipa din spate!”, etc.

Tatiana Maxian - sesiune foto neobisnuita! Vezi cum a pozat bloggerita alaturi de familia sa: „Grozava idee” - FOTO

Satoshi sau Vlad Sabajuc, este un interpret din Republica Moldova, care a devenit cunoscut datorita unor piese precum: „Mama mi-a spus”, „I love you”, „Foaie Verde”.

Articole din aceeasi categorie