10.05.2023
„Cred ca totul vine de la educatia pe care ne-au dat-o parintii si buneii, sa nu uitam de unde am pornit”. Ce concert pregatesc Magnat si Feoctist - VIDEO

Invitati in studioul O Seara Perfecta, acestia au venit cu premiera noului album „Samagon de casa”.

Magnat a marturisit:„Samagon de casa este albumul nostru, pe data de 19 facem lansarea, cateva piese sunt pe Youtube deja, speram cat mai curand sa lansam clipuri cat la mai multe piese de pe acest album si tinem foarte mult la fiecare melodie in parte.”

Marina Carnat raspunde criticilor din mediul online: „Jignesc si inteapa doar din invidie si durerea lor personala” - FOTO

Fiind intrebati de unde le-a venit ideea de Samagon de casa, cei doi spuneau ca:„Am vrut sa metaforizam ideea, pentru ca albumul nostru cumva il asemanam cum bautura samagon de casa. Facuta in secret, daca il incerci o data poate nu prea it place, dar ascultand mai des te indragostesti si creeaza dependenta. Tot vrei sa le asculti si sa le asculti piesele.”

Cei doi organizeaza un concert, Magnat a marturisit cum le-a venit ideea de a face acest concert:„Anume in oras tot in luna Mai anul trecut am avut ultimul concert organizat de noi. Anul acesta plus am lansat si albumul, de fapt multa lume cunoaste multe piese din album, eu cred ca important e ca sa fie peste concertul de anul trecut. In rest suntem multumimti de rezultatele pe care le avem.”

Iar Feoctist a adaugat:„Ne-am decis ca sa facem o traditie ca in fiecare an la sfarsit de primavara sa dam un concert mare in Chisinau. De obicei mai plecam prin raioane, chiar si acum suntem intr-un turneu, vinerea sau sambata avem concerte in diferite raioane. Vineri avem la Nisporeni, sambata la Floresti si dupa la Chisinau.”

Republica Moldova s-a calificat in finala Eurovision! Pasha Parfeni a reusit sa faca senzatia pe scena de la Liverpool - FOTO/VIDEO

Magnat este si luptator, acesta a marturisit cum combina muzica cu luptele:„Eu sunt obisnuit de mic, caci am inceput viata asta si de muzicant si de sportiv, cam plus minus la 12 - 13 ani, mai in serios, mai in gluma. Dar cu varsta toate obstacolele le trec mai usor. Recent am venit de la campionatul European unde nu a fost chiar reusit pentru mine, dar in luna septembrie vem campionatul Mondial, und primele cinci trepte cota pentru jocurile olimpice.”

Feoctist a marturist ca el in ultimul timp sa dedicat cat mai mult proiectului Magnat si Feoctist si nu sa mai focusat pe altceva.„In ultima vreme cam tot timpul incerc sa mi-l dedic proiectului Magnat si Feoctist, m-am cam lasat de toata treaba cu video-urile. Incerc sa particip doar la filmarile noastre, incerc sa organizam clipurile noastre. Videoclipul cel nou nu este un proiect atat de mare sa chemam oameni, sa filmam cateva zile, e filmat dintr-un cadru. Am facut trei sau patru duble, dupa care am ales dubla potrivita, in timpul filmarilor Danu a aranjat luminile cred ca o ora si dupa asta corectia a luat o zi si am postat clipul. A fost lucrat la voie, exact cum curge samagonul.”

Fiind intrebati cum au ajuns sa fie atat de patrioti si sa scoata atat de multe piese pentru poporul nostru, Magnat a povestit:„Cred ca totul vine de la educatia pe care ne-au dat-o parintii si buneii, sa nu uitam de unde am pornit, plus ca noi si iubim satul nostru. Noi de acolo ne-am cunoscut cu Feoctist si cred ca acesta e unul din principalele motive. Noi cand revenim acolo, pe noi asta asa de tare ne bucura si suntem asa de entuziasmati si cam rar suntem acolo.”

„Totusi fanii ne asteapta foarte cald si ne bucuram de sustinerea pe care o avem in fiecare raion. Cu cat trece timpul noi am observat ca la concertele din sate vin tot mai multi.”,au marturisit cei doi interpreti.

Ea este cea mai frumoasa moldoveanca! Afla cu ce premiu s-a ales in acest an Miss Moldova, dar si ce emotii a simtit dupa ce a castigat - VIDEO

Articole din aceeasi categorie