05.08.2022
Sase vedete care au fost ingropate in datorii, dar si-au revenit miraculos - FOTO

Chiar daca sunt cunoscute in toata lumea, vedetele de la Hollywood nu au fost scutite de problemele financiare. Multe dintre ele au acumulat datorii cu multe zero-uri, dar si-au revenit repede.

Datoriile si probleme cu banii nu sunt doar pentru oamenii obisnuiti, ci si pentru vedete. Multe nume celebre de peste Ocean au experimentat saracia inainte de a ajunge sa traiasca pe picior mare. Mai trist este ca atunci cand au ajuns bogate, nu si-au gestionat bine banii. Au aflat pe propria lor piele ca de la bogatie la saracie este un singur pas.

Will Smith si-a facut debutul in industria muzicala cand avea 12 ani. A colaborat cu DJ Jazzy Jeff si impreuna au lansat o piesa de succes. Ca orice persoana care se imbogateste peste noapte, Smith a spart toti banii pentrua-si cumpara o casa in Philadelphia. In plus, si-a construit o garderoba de la zero; si-a cumparat multe masini de lux si a trait opulent. Din pacate, nu si-a platit taxele la timp. Agentia pentru colectarea taxelor l-au somat pentru o datorie de 2.8 milioane de dolari. Acestia au confiscat totul si l-au lasat lefter pe Will Smith. Marele lui noroc a fost rolul din  The Fresh Prince of Bel Air. Asta l-a ajutat sa-si recapete statutul financiar.

Will Smith net worth, son, wife, age, height, daughter, birthday, images,  wiki

Lady Gaga a debutat in muzica in anul 2008 cu albumul „The Fame”. Pentru asta a primit numeroase nomininalizari, dar si premii. In 2009, artista a inceput The Monster Ball Tour. Turneul a durat 18 luni. Cele 200 de concerte au costat-o, estimativ, 200 de milioane de dolari. La incheierea turneului, a tras linie. Gaga a ajuns la concluzia ca este datoare cu 3 milioane de dolari. Artista a avut noroc cu popularitatea ei. Asta a ajutat-o sa bata palma cu cei de la Live Nation si, astfel, a iesit din datorii.

Lady Gaga's Makeup-Free Selfie Belongs in the Louvre | Allure

Michael Jordan a devenit popular in 1984. Atunci, a semnat cu Chicago Bulls. In 1993 s-a retras. Jordan a recunoscut ca a luat unele decizii gresite care l-au dus la sapa de lemn. In 1995 s-a intors in NBA. Azi, este considerat unul dintre cei mai bogati sportivi. Averea lui se ridica la peste 1,6 miliarde de dolari.

Marinela Bezer si Vlad Gatcan s-au casatorit! Vezi locatia selecta pentru care au optat, tinutele divine, dar si momentul de la nunta anului care iti va provoca lacrimile - FOTO/VIDEO

Happy Birthday Michael Jordan! His best moments in NBA history | Marca

Britney Spears a cunoscut faima pe vremea cand avea 16 ani. Primul ei single a ajuns rapid pe primele pozitii din topuri. Brit are in portofoliu noua albume, opt compilatii si 47 de single-uri. In 2002, se estima ca artista a ajuns la averea de 40 de milioane de dolari. Dupa ce a suferit episodul de breakdown in 2009, tatal ei a preluat tutela asupra artistei. Britney ii platea acestuia 16.000 de dolari lunar, potrivit celor de la Forbes. De asemenea, vedeta a cheltuit multi bani in procesul privind tutela. La asta, se adauga si onorariile avocatilor. Acum, averea ei este estimata la 60 de milioane de dolari.

Tatal lui Britney Spears solicita incetarea imediata a tutelei: „O  continuare este contrara dorintelor fiicei mele” | Digi24

50 Cent a ramas falit in 2015. Artistul a fost obligat sa ii plateasca fostei partenere a lui Rick Ross, Lastonia Leviston, 5 milioane de dolari. Artistul a platit pentru ca a postat videoclipuri compromitatoare cu ea. In aceea perioada, cariera lui nu mergea prea bine. Pentru a iesi din datorii, 50 Cent si-a vandut casa. A castigat 14.5 milioane de dolari, iar 13.6 milioane le-a folosit pentru a-si plati datoriile.

50 Cent Net Worth 2022: Biography Income Career Assets Car

Travis Barker a avut probleme financiare in 2005. Atunci, trupa lui a trecut prin diverse modificari. Apoi, a divortat de fosta lui partenera, Shanna Moakler. Dupa divort, actualul sot al lui Kourtney Kardashian a fost victima unui accident aviatic care s-a soldat cu multiple victime.

Travis Barker Hits Back at Troll Who Mocked PDA with Kourtney Kardashian |  Complex
Articole din aceeasi categorie