19.02.2022
Sarbatoare mare in familia Kovalsky! De ziua bunicului, totii membrii i-au dedicat o melodie si un videoclip emotionant: „Piele de gaina! Versurile sunt foarte marcante” - VIDEO

Un eveniment important a fost marcat ieri in familia Kovalsky. Irina, Sergiu, dar si cei 3 copii ai lor si-au felicitat bunicul intr-un mod inedit. 

Pe 18 februarie sotii Kovalsky si-au felicitat intr-un mod special tatal si bunelul copiilor lor. 

Acestia nu s-au limitat la felicitari banale si cuvinte dulci, dar au scris o melodie frumoasa cu aceasta ocazie, iar pe langa asta au creat si un videoclip in care sunt prezentate momentele unice pe care le petrece el cu nepoteii sai. 

Aproape 200 de mii de lei pentru o tinuta de diva! Vezi look-ul impecabil cu care s-a afisat Natalia Gordienko - FOTO

„Astazi este ziua de nastere a celui mai bun bunic de pe pamant - bunelul Nicolae. La multi ani! Noi ne-am gandit ce i-am putea oferi?  Si da, bineinteles ca o melodie si un videoclip de suflet. Cel mai important este sa ne fii sanatos.”  a scris Irina pe retelele sale de socializare.

In doar doua zile videoul a adunat peste 23.000 de vizualizari, iar fanii cuplului s-au bucurat vizibil de gestul frumos facut de cei doi, dar si de versurile emotionante: „Cu siguranta e cel mai frumos cadou/ Piele de gaina, sunteti minunati/O piesa foarte emotionanta” au scris cativa dintre internauti. 

Lacrimi si amintiri dureroase pentru Ina Terescenco! Bloggerita a revenit la internatul in care a crescut, iar emotiile nu au mai putut fi controlate: „E imposibil sa nu plangi la acest video. Ai trecut prin multe, Inuta!” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie