18.02.2022
Aproape 200 de mii de lei pentru o tinuta de diva! Vezi look-ul impecabil cu care s-a afisat Natalia Gordienko - FOTO

Fara doar si poate Natalia Gordienko este nu doar una dintre cele mai iubite si apreciate artiste de la noi din tara, dar si una dintre cele mai stilate, fiind cunoscuta drept o prezenta cu un simt al modei rafinat si elegant.

In ultima sa postare de pe Instagram interpreta a uimit cu o tinuta chic, desprinsa parca dintr-o poveste.

Stilul insa nu costa putin, iar echipa perfecte.md a analizat fiecare piesa din tinuta artistei, iar suma este una mai mult decat surprinzatoare.

Fiind parca imaginea brandului, Natalia a purtat 3 piese a casei de moda - Valentino. 

Conform magazinului online farfetch.com, stilul costa scump. Vezi in continuare pretul fiecarui articol:

Piesa de rezistenta a tinutei a fost rochia de un roz electrizant in valoare de 2730 de dolari, aproximativ 50.000 de lei.

Sacoul cu care a combinat rochia artista a fost unul in aceiasi nuanta in valoare de 4729 de dolari, adica 85.000 de lei.

Iar pentru ca orice femeie stilata tine la geanta sa, Natalia a achitat o suma de 43.000 de lei pentru a o achizitiona.

Astfel suma estimata in total a acestei tinute este una de aproximativ 180.000 de lei. 

Pus pe fapte bune! Gabriel Nebunu petrece frumos timpul alaturi de copiii cu nevoi speciale: „Cand tare ti-e greu pe suflet si ti se pare ca au dat nevoile peste tine e suficient sa mergi pana acolo sa vezi acesti copii.” - VIDEO

In descrierea pozei Natalia a lasat o descriere succinta, in care cere sfatul urmaritorilor sai: „Impresionati-ma, va rog. Impartasiti cu mine ceea ce va inspira, motiveaza, intereseaza si te ghideaza prin viata. Ce persoane/carti/filme/locuri/evenimente te-au impresionat?” a scris ea.

Ce nota i-ai oferi tinutei pe care a purtat-o frumoasa interpreta? 

Dupa scandalul dintre Olga Buzova si Ksenia Borodina - prezentatoarea Olga Orlova a venit cu o reactie: „Dusmanii sunt prietenii tai”

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie