19.02.2022
Lacrimi si amintiri dureroase pentru Ina Terescenco! Vezi momentul emotionant care a adunat in cateva ore peste 500 de mii de vizualizari: „E imposibil sa nu plangi la acest video. Ai trecut prin multe, Inuta!” - VIDEO

Un video marcant, dar si mai multe instastory-uri au emotionat publicul Inei Terescenco pana la lacrimi. Bloggerita a revenit in locul in care a copilarit, a crescut si s-a confruntat cu cele mai grele incercari ale vietii - internatul din Vascauti. 

Vineri, Ina a mers la o familie mai putin norocoasa, una in care barbatul are nevoie de un tratament costisitor. Aceasta a colectat suma de 30.000 de lei si i-a dus-o personal. 

Ea le-a dus micutilor mai multe daruri colectate si a reusit sa le aduca un zambet larg pe buze. 

Aceasta a ajuns in locul care i-a rascolit cele mai profunde si marcante amintiri ale vietii:„Aici eu am trait. Niciodata nu m-am gandit ca o sa plang asa tare.”

Linda Evangelista, prima aparitie dupa ce a dezvaluit ca si-a distrus chipul iremediabil: „Nu mai pot trai asa” - FOTO

Ea a vizitat fiecare coltisor si si-a amintit unde invata, unde era bucataria, depozitul de haine, baia, dar si unde se refugia atunci cand era singura.

Bloggerita nu a reusit sa-si stapaneasca emotiile, iar de-a lungul vizitei a mentionat ca are parte de o „descarcare sufleteasca” .

Ina si-a mai amintit insa amuzata si momentele in care era plina cu varicela, dar si locurile in care era mustrata si agresata de profesoara.

Bloggerita a revazut si padurea in care s-a refugiat atunci cand a incercat sa fuga de la scoala internat: „Am ales sa fug, am stat putin si m-am intors inapoi, pentru ca ma temeam prea tare.” isi aminteste ea. 

Ea s-a aflat alaturi de sora sa Victoria la acel internat, iar cu o reactie a revenit si ea: „Acolo dormeam, acolo mancam, acolo eram cu Ina, singurele. Acum sunt aici, in Italia, am ajuns unde mi-am dorit chiar daca ne-a fost greu si am facut multe greseli”

La sfarsit de zi aceasta le-a multumit tuturor urmaritorilor pentru ca au empatizat cu starile sale si a spus ca aceasta zi a marcat-o intr-adevar.

Aproape 200 de mii de lei pentru o tinuta de diva! Vezi look-ul impecabil cu care s-a afisat Natalia Gordienko - FOTO

Sursa VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie