29.08.2023
Sarbatoare in familia interpretei Emily Istrate! Ce mesaj emotionant a publicat aceasta in mediul online: „Nu-mi pot imagina nici o zi fara tine” - VIDEO

Acum o zi, la data de 29 august, Camelia, sora interpretei Emily Istrate, si-a sarbatorit aniversarea. Emily a publicat o serie de imagini induiosatoare alaturi de un mesaj.

Emily a publicat mai multe imagini in care apare alaturi de sora sa Camelia, iar in descrierea a lasat un mesaj emotionant dedicat surorii sale.

Irina Rimes si Killa Fonic se mai gandesc unul la altul? Imaginile devenite virale dupa ultimul lor concert la Chisinau - VIDEO

„La multi ani surorii mele, sufletului pereche, persoanei preferate, cea mai buna prietena si idol. Viata si soarta nu mi-ar fi putut oferi un dar mai mare decat tine”, a scris Emily la inceputul mesajului.

Emily a mai mentionat: „Esti cel mai pur suflet, cea mai frumoasa si feminina fata si imi doresc cu adevarat sa fii cea mai fericita, nu imi pot imagina nicio zi fara tine in viata mea! Te iubesc la nesfarsit, @camelia_bocan sa ai cea mai fericita aniversare”.

Interpreta a publicat si o imagine de cand cele doua erau mici.

Valerie Lungu si iubitul ei au fugit de caldurile de acasa! Cuplul este in vacanta in Islanda - FOTO/VIDEO

In sectiunea de comentarii, internautii au tinut sa o felicite pe sora artistei: „Multi ani Camelia”, „Atat de dragut, imi face inima sa se topeasca”.

Emily Istrati este o tanara interpreta din Republica Moldova, in varsta de 19 ani. Aceasta a devenit cunoscuta dupa ce a participat la „Golos Deti” din Rusia, sezonul 6. Emily a mai participat la - „Golo Deti Ucraina” si „Next star”, interpretand „Hora din Moldova”.

Daniela Cheltuitor - sedinta foto curajoasa in ultimul trimestru de sarcina! Vezi cum a pozat bloggerita si ce tinuta a imbracat - FOTO

Articole din aceeasi categorie