19.12.2023
Sapte persoane publice de la noi au imbracat sortul si au devenit pentru o seara chelneri. Cati bani au reusit sa adune - VIDEO

A mai ramas o saptamana pana la Craciun, sarbatoarea care aduce magie in sufletul tuturor sau cel putin asa ar trebui, mai ales daca vorbim despre copii. Tot pentru a darui bucurie unor micuti, in prag de sarbatori, 7 persoane publice au imbracat sortul si au devenit pentru o seara chelneri intr-un restaurant din capitala. Cine sunt vedetele, cum s-au descurcat cu noua meserie, dar si cati bani au reusit sa adune, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Pavel Stratan, alaturi de copii lui, Cleopatra si Cezar, dar si Lilu Ojovan, Catalin Lungu, Sergiu Beznitchi si Ruslan Cojocaru au fost chelneri pentru o cauza nobila.

Bacsisul adunat in cadrul evenimentului caritabil „Serviti si Daruiti de Craciun” va completa fondul pentru Proiectul de Iarna organizat de un ONG din tara, in beneficiul famiilor defavorizate. Asa cum pentru multi a fost prima experienta, dupa o instruire, vedetele au trecut la treaba.

„E prima experienta, dar e super. E frumos sa accepti sa faci un bine. Imi place si copiii sa se implice”, a spus Pavel Stratan, interpret.

Meseria de chelner i s-a parut destul de grea lui Cezar Stratan: „Sunt foarte entuziasmat pentru ca ma aflu aici. Astept cat mai multe comenzi. Este destul de greu pentru ca trebuie sa fii ager si trebuie sa ajungi peste tot, dar este foarte interensat”.

EXCLUSIV! Dianna Rotaru si iubitul ei au anuntat numele fiicei lor: „A venit din dragoste, a venit din pasiune” - VIDEO

Cleopatra Stratan si-a luat rolul in serios si chiar isi dorea mai mult de lucru: „Imi place foarte mult ce se intampla in seara asta. Este o provocare pentru toata lumea, dar vreau sa spun ca mi-am luat rolul foarte in serios”.

Asa cum Lilu Ojovan a mai muncit in calitate de chelner, s-a descurcat de minune cu aceasta provocare. „Eu am mai lucrat chelnerita in studentie. Am acceptat cu mare drag aceasta invitatie pentru ca eu pot sa donez timpul, energia si dragostea mea”, a explicat Lilu.

Catalin Lungu a avut in deservire tocmai 8 mese: „Eu le spun initial ca eu sunt „prost” si ei inteleg chestia asta si depasim momentul de stanjenire. Am refuzat de multe ori sa vin la genul acesta de evenimente pentru ca nu ma pricep. Eu am 8 mese”.

„E fain. Mereu asteptarile mele sunt mari. Mi-am stabilit un obiectiv, sa batem suma de data trecuta”, a mentionat Sergiu Beznitchi, prezentator Radio/Tv.

„Un respect lor pentru munca pe care o fac”, a spus Ruslan Cojocaru, om de afaceri.

„Fiica miliardarului” de pe TikTok! Imagini virale cu o fetita de 11 ani care pozeaza in tinute de lux si un ceas de 124.000 de dolari - VIDEO

Intrebati cine va castiga cel mai mare bacsis, chelnerii au pariat pe... „Cleopatra cred”, a spus Pavel, dar si Cezar Stratan.

Asa a si fost, in scurt timp Cleopatra a adunat o suma frumusica.

Clientii restaurantului au ramas multumiti de calitatea deservirii, dar si incantati ca au putut contribui la o cauza nobila.

Pe langa banii adunati din bacsis, a fost organizata si o licitatie.

Evenimentul caritabil „Serviti si Daruiti de Craciun” este initiativa proiectului The Moldova Project, iar datorita celor 7 persoane publice din bacsis si licitatie s-au adunat 76882 lei.

Articole din aceeasi categorie