19.12.2023
„Fiica miliardarului” de pe TikTok! Imagini virale cu o fetita de 11 ani care pozeaza in tinute de lux si un ceas de 124.000 de dolari - VIDEO

O fetita de 11 ani face furori pe TikTok dupa ce s-a filmat in tinute de lux, inclusiv cu un ceas de 124.000 de dolari si o geanta Hermes de 31.000 de dolari. Imaginile au ajuns virale, iar reactiile au fost impartite.

Moo Abraham, supranumita „fiica miliardarului” de pe TikTok, este fiica lui Emily si Adam Abraham, fondatorii Love Luxury, un magazin de produse de lux second-hand din Londra si Dubai, care vinde posete, ceasuri si bijuterii.

In timp ce majoritatea copiilor de 11 ani se joaca cu jucarii ieftine din plastic, Moo Abraham si-a facut aparitia pe TikTok imbracata in haine create de Louis Vuitton, Dior, Gucci si Hermes. Hashtag-ul #billionairesdaughter a atras peste 200 de milioane de vizualizari pe TikTok si apare si la videoclipurile postate de Love Luxury.

„Intotdeauna si-a dorit sa fie in fata camerei”, a spus Emily Abraham intr-un interviu pentru Insider. „Dansa, facea gimnastica sau canta, isi lega o patura pe post de pelerina si alerga spre ferestre, cantand melodia Frozen. A avut mereu multa incredere in ea".

Emily Abraham a explicat ca unul dintre angajatii ei de la Love Luxury, care  gestiona contul de pe retelele sociale, a propus sa creeze un videoclip pe TikTok cu Moo Abraham cu titlul: „Intreaba milionarii cat costa hainele lor”. 

Intr-un videoclip postat pe contul TikTok al Love Luxury, care are 1,8 milioane de urmaritori, Moo Abraham apare pe treptele magazinului din Londra, alaturi de mama ei si este intrebata cat valoreaza tinuta ei. Ea arata un ceas Patek Philippe Nautilus 5711 spunand ca valoreaza 124.000 de dolari si o geanta de mana Hermes Kelly neagra, despre care a spus ca costa 31.000 de dolari.

Michaela Berdaga si Veaceslav Zagaevskii impartasesc aceleasi sentimente de mai bine de 8 ani! Cum aratau sotii la inceputul relatiei - FOTO

Pretul unei genti Hermes Kelly poate varia intre 8.700si 42.400 de dolari, iar al unui ceas Patek Philippe Nautilus intre 87.000 si 333.000 de dolari. Business Insider scrie, dupa ce a verificat preturile acestor produse, ca articolele afisate in videoclipuri sunt din stocurile magazinelor apartinand Love Luxury, si nu sunt bunuri personale ale lui Moo.

Videoclipul are pana acum 1,5 milioane de vizualizari. Unii utilizatori au pus sub semnul intrebarii astfel de imagini cu produse de lux in contextul inflatiei ridicate si a crizei costului vietii din Marea Britanie.

„E atat de greu sa vezi asta cand atat de multi oameni se chinuie sa se incalzeasca”, a spus o persoana. Altii insa, vad videoclipul ca pe o evadare din propria lor realitate. O alta persoana a scris: „Sunt recunoscator pentru viata mea, daaaar mi-ar placea sa traiesc asa pentru o zi. #LoveThem." 

Intr-un alt videoclip postat pe TikTok, Moo Abraham descrie geanta si accesoriile pe care le poarta, produsele ajungand la o valoare de 67.852 de dolari.

Castigatoarea Miss Franta 2024 are parul scurt, o premiera in concurs din 1999 incoace. Cine este si cum arata Eve Gilles - FOTO

Alte videoclipuri le arata pe Moo si pe mama ei vizitand showroom-uri de masini de lux si avioane private, spunand ca vor sa cumpere cadouri pentru tatal ei, cum ar fi un Rolls Royce Cullinan de 297.000 de dolari.

La inceputul acestui an, Moo a pasit pe podium la Saptamana Modei de la Londra.

Emily Abraham a spus ca, desi oamenii cred ca fiica ei este rasfatata, „ea nu poate sa aiba tot ce isi doreste”. Ea a subliniat ca in familia ei sunt doar „oameni normali” care au muncit extrem de mult pentru a ajunge acolo unde sunt.

„Suntem foarte constienti de criza costului vietii, dar in acelasi timp, daca am muncit din greu pentru ceea ce avem, nu exista niciun motiv pentru care ar trebui sa nu putem impartasi experientele noastre de viata", a mai declarat Emily Abraham. „Oamenii care poate nu vor ajunge niciodata in Dubai, care s-ar putea sa nu ajunga niciodata intr-un avion sau intr-o masina luxoasa, traiesc intr-un fel acea viata prin noi si este o forma de evadare pentru multi oameni", a adaugat ea.

Articole din aceeasi categorie