30.08.2022
Kim Kardashian seamana din ce in ce mai mult cu o papusa Barbie. Vedeta, intr-o rochie roz pe retelele de socializare - FOTO/VIDEO

Kim Kardashian a investit timp si bani pentru a se transforma in „femeia perfecta”, reusind in prezent sa fie idolul multor tinere din intreaga lume. Vedeta de reality show uimeste cu fiecare aparitie, purtand cele mai impresionante haine si accesorii.

Recent, fosta sotie a lui Kanye West a postat pe contul sau de Instagram un videoclip in care seamana din ce in ce mai mult cu o papusa Barbie. Nu era de ajuns ca trasaturile sale o faceau sa arate ca aceasta, ea si-a schimbat culoarea parului, trecand de la un brunet intens, la un blond stralucitor, si a optat si pentru o tinuta potrivita pentru a completa look-ul papusii.

Un nou scandal legat de Kourtney Kardashian! Internautii o critica pe vedeta din cauza unui videoclip de Craciun - VIDEO

Kim, in varsta de 41 de ani, a imbracat o rochie mini roz, cu un singur umar, care s-a mulat perfect pe silueta sa de invidiat. Aceasta si-a completat outfit-ul cu o pereche de pantofi transparenti si o poseta neagra minuscula. 

„Balenci Barbie”, a scris Kim Kardashian la descrierea postarii sale de pe Instagram, facand referire la brandul care a creat rochia pe care o purta aceasta. 

Imaginile au fost realizate in dressing-ul conacului ei din Hidden Hills, California, in spatele sau fiind vizibile o multime de piese vestimentare asezate ordonat pe umeras. 

Ingrid Bergman si alte actrite de la Hollywood a caror frumusete era incredibila - FOTO

Intr-un interviu pentru o revista de moda si frumusete, Kim Kardashian, in varsta de 41 de ani, a marturisit ca cel mai mare complex al ei sunt mainile, declarand ca le „uraste” pentru ca sunt „incretite si grosolane”. Antreprenoarea din SUA a vorbit despre imbatranire si acceptare in cel mai nou numar al publicatiei.

„Sunt impacata sa nu fiu perfecta, dar inainte nu eram asa. Imi urasc mainile pentru ca sunt incretite si grosolane”, a declarat mama a patru copii, adaugand: „Mi-am trait viata, am schimbat atat de multe scutece si mi-am imbratisat copiii cu aceste maini, asa ca sunt de acord cu ele acum.”

Kylie Jenner, despre depresia postnatala: „Am plans non-stop timp de trei saptamani”

„Imbatranirea nu inseamna ca ma voi stradui sa ating perfectiunea, dar ajungi intr-un punct in care spui: „Sanatatea mea este mai importanta decat orice altceva”, a mai spus Kim Kardashian.

Kim a purtat un body senzual, de culoare nude, cu o impletitura de banda pana la podea, in timp ce poza pentru coperta revistei „Allure”. Recent, vedeta a clarificat ca, desi este impacata cu aspectul sau fizic, „ar face orice pentru a arata si pentru a se simti tanara”.

Articole din aceeasi categorie