10.11.2022
Sam Smith, lipsa totala de inhibitii. Artistul a aparut pe Instagram in chiloti, ciorapi plasa si o bluza din dantela

Sam Smith si-a socat fanii de pe retelele sociale cu alegerile sale vestimentare. Artistul in varsta de 30 de ani a aparut intr-o tinuta lipsita de inhibitii, pe care nu multe persoane ar avea curajul sa o poarte.

Autorul hitului "Im Not The Only One" s-a reinventat complet. Si-a schimbat stilul vestimentar, a dezvaluit ca se indentifica ca non-binar si foloseste pronumele ei/ele, si a devenit mai indraznet si in ceea ce priveste spectacolele sale. 

Tatiana Maxian - lacrimi de fericire atunci cand si-a vazut noua „jucarie pe roti”. Vezi cum arata bolidul in valoare de peste 60 de mii de dolari - VIDEO

Acest lucru s-a vazut si in ultima sa aparitie, pe Instagram, platforma pe care este urmarit de peste 14 milioane de fani. Cu o incredere de sine debordanta, Sam Smith a pozat imbracat intr-o bluza roz, din dantela, chiloti negri, ciorapi plasa si botine negre cu platforma si toc.

La vederea imaginilor, fanii artistului s-au impartit in doua tabere, cei care i-au apreciat lipsa de ihnibitii si indrazneala si cei care au spus ca le este dor de stilul lui anterior.

"Wow, ce picioare", "Arati incredibil", "Pari o sirena", "Ce picioare", "Imi e dor de vechiul Sam Smith, era mai elegant", "De ce aceasta tinuta?".

Millie Bobby Brown a recunoscut ca si-a dori sa o interpreteze pe Britney Spears intr-un documentar despre viata acesteia. Vezi cum a reactionat cantareata la aceste afirmatii - FOTO/VIDEO

Fotografiile au fost publicate dupa ce Sam Smith a lansat single-ul "Unholy" si a adus cateva schimbari in ceea ce priveste filmarile pentru videoclipurile sale muzicale. Se zvoneste ca artistul ar fi angajat un "supervizor al diversitatii queer" pentru a se asigura ca nu se fac greseli in ceea ce priveste utilizarea pronumelor corespunzatoare membrilor implicati in productie.

Articole din aceeasi categorie