29.04.2022
Sam Asghari nu-si doreste sa afle sexul bebelusului pe care-l asteapta: „Totul depinde de Britney”

Sam Asghari, logodnicul lui Britney Spears, a facut noi declaratii despre sarcina partenerei sale, declarand ca nu-si doreste sa stie daca va avea baiat ori fetita.

La doar cateva saptamani de cand Britney Spears a dezvaluit ca este insarcinata, Sam Asghari, logodnicul artistei, a dezvaluit ca ii plac surprizele si nu este deloc anxios din cauza faptului ca nu cunoaste sexul bebelusului pe care-l asteapta.

„Totul depinde de Britney, dar eu nu-mi doresc. E ceva ce pot sa astept.”, a marturisit acesta atunci cand a fost intrebat daca el si logodnica lui planuiesc sa afle sexul bebelusului din timp.

Desi nu este nerabdator sa afle daca va avea baiat ori fata, Ashgari stie, insa, ce fel de parinti vor fi.

„Daca va fi fata, probabil va fi cea mai rasfatata printesa. In schimb, daca va fi baiat, el va trebui sa fie cel mai puternic fiu. Voi avea grija sa se intample asta.”, a spus el, potrivit revistei People.

Primele imagini cu chipul lui Adrian, fiul cel mic al Adelei Popescu - FOTO

De asemenea, el a marturisit ca isi doreste sa fie cat mai implicat in cresterea copilului: „Este al meu, este primul meu copil.”, a subliniat el.

Cum a anuntat Britney Spears ca este insarcinata

Cantareata celebra a facut anuntul inedit pe pagina ei de Instagram, iar fanii au fost de-a dreptul uimiti sa afle ca aceasta va aduce pe lume inca un copil. Artista a afirmat ca va iesi mai putin din casa pentru a evita ca paparazzi sa incerce sa obtina o „fotografie pentru bani” cu ea insarcinata, potrivit Agerpres. 

„M-am ingrasat atat de mult inainte sa merg in vacanta din Maui. M-am gandit: „La naiba...ce s-a intamplat cu stomacul meu?”. Sotul meu mi-a spus: „Esti doar insarcinata cu mancare”. Atunci m-am gandit si am facut un test de sarcina. Ei bine...astept un bebelus. Patru zile mai tarziu burtica era mai mare. Creste! Daca sunt doi acolo, s-ar putea sa-i pierd”, a scris Britney Spears pe contul sau de Instagram. 

Johy Davis - internat de urgenta la spital! Ce spune artistul despre starea sa de sanatate: „Am avut temperatura 3 zile la rand si deja am inteles ca nu mai pot...” - FOTO

Britney a continuat sa se planga ca a fost deprimata ultima data cand a fost insarcinata si ca nu a primit sprijinul necesar. „Femeile nu vorbeau despre asta atunci. Unii oameni considerau periculos daca o femeie se plangea in acest fel cu un copil inauntrul ei. Insa acum femeile vorbesc despre asta in fiecare zi. Multumesc lui Iisus, nu trebuie sa pastram aceasta durere ca pe un secret rezervat”, a scris ea, adaugand ca planuieste sa faca yoga zilnic pentru a-si mentine corpul si mintea viguroase.

Articole din aceeasi categorie