29.04.2022
Primele imagini cu chipul lui Adrian, fiul cel mic al Adelei Popescu - FOTO

La aproape un an de la nastere, Adela Popescu a acceptat sa apara pe coperta unei reviste cu fiul ei cel mic, Adrian.

In luna iulie a anului trecut, Adela Popescu a adus pe lume cel de-al treilea copil, tot un baietel, care a primit numele Adrian. 

„Sunt cu adevarat fericita. Pe deplin. Obosita, dar fericita. Suntem bine amandoi, sanatosi si linistiti unul cu celalalt. Sincer, cred ca-l pup putin cam mult, mai precis non-stop, dar eu zic ca am voie acum, ca suntem la inceput de drum”, spunea Adela imediat dupa nastere. 

Horoscop 30 aprilie 2022. Zodia care va afla un secret de care trebuie sa aiba mare grija

Prima imagine cu chipul lui Adrian, fiul cel mic al a Adelei

Adela Popescu si sotul ei formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din Romania. Cei doi au acceptat recent sa apara pe coperta revistei VIVA!. Dar nu oricum, ci alaturi de cei trei baieti ai lor, adica inclusiv alaturi de fiul cel mic, Adrian.

„A fost… ca in orice zi acasa la noi. Adica imprevizibil, solicitant, cu miiiici accente de furie, urmate imediat de momente de dragalasenie. Multe NU-uri, cateva DA-uri, insa in final satisfacuti ca vom vedea cateva imagini ce ne vor servi drept hrana pentru suflet peste ani”, a spus Adela Popescu despre sedinta foto.  

Johy Davis - internat de urgenta la spital! Ce spune artistul despre starea sa de sanatate: „Am avut temperatura 3 zile la rand si deja am inteles ca nu mai pot...” - FOTO

Articole din aceeasi categorie