29.04.2022
Johy Davis - internat de urgenta la spital! Ce spune artistul despre starea sa de sanatate: „Am avut temperatura 3 zile la rand si deja am inteles ca nu mai pot...” - FOTO

Recent Johy Davis a anuntat pe pagina sa de Instagram ca se afla la Spitalul de Boli Infectioase „Toma Ciorba” din capitala. Contactat de echipa perfecte.md, artistul a oferit mai multe detalii in legatura cu starea sa de sanatate.

Johy a povestit ca deja de cateva zile avea febra si de aceea a decis sa sune la ambulanta. „Am mers la bunica impreuna cu cativa prieteni dintre care unul din ei a fost racit si eu cred ca m-am molipsit de la el. Dupa ce am ajuns inapoi la Chisinau am avut temperatura 3 zile la rand si deja am inteles ca nu mai pot. Pe data de 1 mai am un concert in Romania si vreau sa ajung acolo de aceea am decis sa sun la ambulanta.”, a mentionat tanarul.

De asemenea interpretul a adaugat: „M-au internat in spital, am dat analize, iar acum mi-a venit rezultaul testului la Covid-19 care este negativ. Cred ca este mai degraba o raceala de sezon.”

Pe pagina sa de Instagram, Johy Davis a publicat si niste fotografii in care se poate observa ca i-au fost facute si perfuzii, pentru a se simti mai bine.

Johy Davis este un tanar artist de la noi, care se diferentiaza prin stilul extravagant. Este foarte activ pe pagina sa de Instagram, unde are 65 de mii de urmaritori.

Articole din aceeasi categorie