02.07.2022
Sa mergi intr-o vacanta cu copii mici nu e atat de usor! Vezi ce sfaturi ne ofera Tatiana Maxian in cazul in care intentionam sa mergem la odihna impreuna cu cei mici - VIDEO

Interpreta Tatiana Maxian a postat recent mai multe video in Insta Story, unde a vorbit despre cum merg pregatirile pentru odihna.

In patru ore, dupa spusele interpretei, bagajele pentru intreaga familie au fost gata. 

De asemenea, Tatiana a oferit un sfat pretios pentru toti parintii care intentioneaza sa mearga la odihna impreuna cu copiii. „Nu le spuneti data exacta a plecarii. Adreseasa aceleasi intrebari zi de zi, de cateva ori pe zi”. 

A devenit viral! Cristina Miron a acumulat peste un milion de vizualizari pe TikTok la filmuletul in care isi scoate dreadurile: „Uitati-va pana la capat...” - VIDEO

„Daca sincer ma doare deja spatele, cat am cantarit valizele”, a mai adaugat vedeta. 

Interpreta ne-a urat multa rabdare si mult succes in astfel de momente. 

Dakota Johnson a vorbit sincer despre filmarile „Fifty Shades of Grey”: „Daca as fi stiut din timp ce ma asteapta, nu cred ca as fi acceptat acest rol”

Tatiana Maxian este sotia interpretului Ilie Maxian. Aceasta este o bloggerita cu aproape 150 de mii de urmaritori pe Instagram. Tanara este mama a trei copii minunati: Riana, Ianis si Ilie. 

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie