02.07.2022
A devenit viral! Cristina Miron a acumulat peste un milion de vizualizari pe TikTok la filmuletul in care isi scoate dreadurile: „Uitati-va pana la capat...” - VIDEO

Mare nebunie a fost in capul Cristinei Miron zilele trecute. Dupa 10 ani de zile jurnalista si-a scos dreadurile, insa nu pentru mult timp. 

Intr-un interviu, Cristina Miron a mentionat ca multe persoane doar asta si asteapta, sa vada ceva socant si extraordinar. 

„A fost o nebunie intreaga, cred ca am luat maximum vizualizari de cand am Instagram-ul. Am mai multe vizualizari decat followers. Filmuletul pe care l-am postat pe Tik-Tok cum imi scot coditele a luat un milion de vizualizari. Oamenii abia asteapta sa-ti tai parul, sa-ti tai o mana, un picior, Doamne fereste.”

Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat Nicoleta Nuca la intoarcerea din vacanta: „Abia vorbesc” - FOTO

Dupa cum a afirmat insusi tanara, videoul sau de pe TikTok a acumulat peste un milion de vizualizari, mai concert 1,4 milioane. 

Internautii au ramas foarte entuziasmati de aceasta schimbare, chiar daca a fost pe un timp foarte scurt. 

„Doamne efectiv te adorrrr”, „Esti atit de hazlie si naturala”, „Mi-ai ridicat dispozitia”, „Iti sta mai bine”, „Foarte frumoasa”, „Plina de viata si numai emotii pozitive emani, sanatate”, „Esti o feerie de buna dispozitie si fericire”, „Ce draguta esti”, „Esti geniala”, a tinut sa mentioneze fanii sai. 

„Mi-am scos dread-urile. Uitati-va pana la capat”, a scris Cristina Miron in descrierea publicatiei. 

Katy Black a publicat pe pagina sa Instagram noi imagini de la Gender Reveal Party. Vezi cum a fost atmosfera de la petrecerea familiei Cebotari: „Multumim lui Dumnezeu pentru inca un baietel” - FOTO

Cu toate acestea, dreadurile au revenit, insa acum intr-o alta nuata. Daca pana acum Cristina era satena, acum aceasta se bucura de blond. 

Sursa VIDEO: TikTok

Articole din aceeasi categorie