12.12.2022
Sa fii Mos Craciun e simplu! Cum poti face o familie fericita in ajun de sarbatori, afla de la coordonatoarea proiectului, Iustina Rotaru: „In fiecare plic se afla istoria fiecarei familii cu care lucram si o lista de produse de care ar avea nevoie” - VIDEO

Ne aflam in frumoasa perioada de dinainte de Craciun cand suntem indemnati sa facem mult bine. Despre o astfel de campanie a povestit mai multe reporterul PRO TV, Iulia Deliu in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Ma aflu intr-un supermarket din Chisinau, iar alaturi de mine am desaga lui Mos Craciun. Fiecare dintre noi poate deveni Mos Craciun pentru cateva familii mai putin fericite.”, a mentionat reporterul PRO TV, Iulia Deliu.

In acest an The Moldova Project a organizat o campanie sociala de colectarea a bunurilor alimentare si de igiena pentru cateva familii din tara noastra.

Pe langa muzica si actorie, Yanis Pavel mai are un „hobby”! Interpretul roman ajuta si sustine tinerii care sufera de bullying: „Mi se pare ca in ultimul timp a inceput sa se accentueze mai mult violenta” - VIDEO

Una dintre coordonatoarele proiectului, Iustina Rotaru a oferit mai multe detalii despre aceasta initiativa: „Noi ne-am adunat in cadrul campaniei sociale „Sa fii Mos Craciun e simplu”. Este deja la a doua editie. Noi lucrand in satele Republicii Moldova suntem tristi sa vedem ca multi copii vor petrece Anul Nou si sarbatorile de iarna flamanzi si de asta am organizat aceasta campanie. Aici avem bradul, iar pe el sunt atasate poze cu familii beneficiare si plicuri. In fiecare plic se afla istoria fiecarei familii cu care lucram si o lista de produse de care ar avea nevoie.”

Incepand cu data de 25 decembrie reprezentantii The Moldova Project vor merge la familii beneficiare.

Este pentru prima data cand un model din Moldova s-a clasat pe prima pozitie in cadrul unui concurs international! Afla ce l-a ajutat pe Adrian Lefter sa obtina titlul de Mister Planet 2022- VIDEO

„Aceste produse vor ajunge la aproximativ 700 de copii. In magazine vom fi de pe data de 9 pana pe 18. Suntem aici cu voluntarii. Noi suntem foarte motivati si ne dorim ca cei mici sa primeasca de sarbatori aceste zambete.”, a povestit Iustina Rotaru.

Pentru mai multe detalii despre adresele supermarketelor in care poti veni sa donezi produse alimentare, afla de pe pagina de facebook The Moldova Project.

Articole din aceeasi categorie