22.09.2022
Vlada Botan - schimbare radicala de look! Vezi cum arata acum tanara bloggerita: „Cale de intoarcere nu mai am” - FOTO/VIDEO

Recent, pe pagina sa de Instagram, bloggerita Vlada Botan a anuntat ca vrea sa-si faca „o schimbare radicala la par”. Timp de o zi, tanara si-a tinut in suspans urmaritorii, iar intr-un final aceasta a aparut in fata micilor ecrane complet diferita.

„Cale de intoarcere nu mai am. Sunt la intrare, merg sa fac schimbarea. Seara tarziu cred ca o sa va arat, sau nu, am sa vad daca o sa-mi placa”, a mentionat Vlada Botan. 

Si-au jurat iubirea in fata altarului! Corneliu Botgros si aleasa sa, Angela Botezatu s-au cununat. Vezi primele imagini din cadrul evenimentului mult asteptat: „Sa fiti impreuna pana la adanci batraneti” - VIDEO

Dis de dimineata, Vlada a aparut pe InstaStories cu un videoclip in care putem vedea cat de mult s-a schimbat coafura sa. Aceasta nu mai are o nuanta naturala a parului. Tanara a optat pentru cateva suvite blonde, care s-au combinat de minune cu nuanta parului sau natural. De asemenea, acum Vlada are parul putin mai scurt. 

„Buna dimineata. Cum schimbarea?”, a scris bloggerita. 

Aceasta este prima data cand Vlada a decis sa-si vopseasca parul. Pana acum, tanara nu se decidea sa faca acest lucru. Insa, dupa zambetul sau, putem intelege ca ii place la nebunie schimbarea la care s-a decis. 

Iubeste viata si nu a avut niciodata depresie! Afla intr-un interviu de suflet cine este iubitul Darei, dar si ce a motivat-o sa faca muzica: „La fiecare etapa exista oameni care te motiveaza, chiar si atunci cand incearca sa te descurajeze.”

Vlada Botan este o interpreta si bloggerita din Republica Moldova, cunoscuta in sprecial in mediu online. Pe Instagram are o cumunitate de 129 de mii de urmaritori, iar pe Tik-Tok a acumulat peste 1 milion de aprecieri la videourile sale.

„O familie frumoasa” Lorena Bogza si sotul ei sarbatoresc nunta de bronz! Prezentatoarea a publicat pe retelele sociale imagini din ziua nuntii lor - FOTO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie