03.02.2022
Cele 4 zodii predispuse sa aiba relatii esuate

Daca te-ai intrebat pana acum de ce toate relatiile tale amoroase se sfarsesc, afla ca motivul poate avea legatura si cu zodia ta.

Fiecare dintre noi a trecut pana acum prin deceptii emotionale si ne-am gandit la ce anume am facut gresit, astfel incat pe viitor sa nu repetam aceleasi experiente. Insa atunci cand majoritatea relatiilor tale nu dureaza mai mult de cateva luni, incepi sa iti pui intrebari serioase cu privire la felul in care te raportezi la o astfel de dinamica.

Daca ti s-a parut cunoscuta descrierea de mai sus si te-ai regasit, iti spunem ca, potrivit astrologiei, sunt cateva zodii care au cele mai multe sanse sa aiba parte de relatii esuate. Asa ca, data viitoare nu te mai invinovati pentru suferintele din plan amoros. 

Jennifer Lopez a spus adevarul despre relatia cu Ben Affleck. E dragostea mai dulce la a doua incercare?

Rac

Nativilor Rac le este dificil sa ramana intr-o relatie. Indiferent de cat de multe eforturi depun sau de cat de bine s-ar simti langa persoana iubita, in cele din urma acea relatie se va sfarsi. Iar acest lucru nu are legatura cu faptul ca nu sunt implicati, ci mai degraba ca nu sunt hotarati in ceea ce priveste asteptarile si nevoile pe care le-ar avea de la un partener.

Fecioara

Fecioarele sunt predispuse sa aiba parte de multe relatii esuate. Iar motivul este relativ unul simplu. Si anume acela ca ele cauta mereu perfectiunea, chiar si atunci cand vine vorba de o relatie de cuplu. Pentru ele, o greseala facuta de persoana pe care o iubesc este suficienta pentru a-si pierde interesul si pentru a se desparti de ea.

Adevaratele comori vestimentare le poti gasi anume la second hand. Cream look-uri unice, impreuna cu vloggerita Hellen Monroe: „Aici putem gasi piese vintage, care sunt unice si la un pret foarte accesibil” - VIDEO

Taur

Si Taurii intampina pe plan sentimental destule deceptii. In timp ce ei sunt mereu dispusi sa dea tot ceea ce au mai bun intr-o relatie, astfel incat sa isi faca fericit partenerul, de multe ori totul se sfarseste cu o dezamagire peste care cu greu vor trece. Indiferent de ceea ce ar face, persoana cu care sunt intr-o relatie nu va considera niciodata ca eforturile lor sunt suficiente, asa ca prefera sa puna punct si sa mearga mai departe. 

Scorpion

Cand vine vorba de dragoste si relatii, Scorpionii sunt cunoscuti pentru faptul ca nu stau prea mult pe ganduri inainte de a lua o decizie. Acesta este si motivul pentru care, dupa cateva luni de relatie, ajung sa nu se mai simta confortabil. Se vor gandi la defectele pe care le are partenerul si sa considere ca merita pe cineva mai bun. Au parte de multe relatii esuate in cautarea acelei pe care o considera perfecta.

Desi stie sa gateasca clatite, Ina Terescenco tot nemaritata e: „Trebuie sa ma marit eu, dar lumea ma vede prea des cu Johy” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie