03.02.2022
Johnny Depp a pus mana pe primul rol principal, dupa tot scandalul de la Hollywood si atatia ani de pauza

Ultimii ani au fost presarati cu scandaluri pentru Johnny Depp si, in acelasi timp, cu o pauza fortata de la lumea filmului. Actorul de 58 de ani a pus mana a pus mana pe rolul controversatului rege Ludovic al XV-lea.

Drama in care Depp joaca rolul principal va fi regizata de frantuzoaica Maiwenn si va urmari chiar viata suveranului supranumit „cel mult iubit”, care a stat pe tronul Frantei 59 de ani, de cand avea doar cinci ani, dupa ce a ajuns sa fie succesorul bunicului sau, Ludovic al XIV-lea.
Regizoarea proiectului va juca si in film, fiind chiar amanta regelui. Productia este programata sa inceapa in aceasta vara si va dura trei luni. Filmarile vor avea loc la Versailles si in alte locuri emblematice din Paris.

Johnny Depp a dat in judecata tabloidul britanic The Sun, dupa ce in 2018 a publicat un articol in care o critica pe autoarea Harry Potter, JK Rowling, pentru bucuria de a-l avea pe „batausul de sotii” in noul Fantastic Beasts. „Cum poate JK Rowling sa fie cu adevarat fericita ca „batausul de sotii” Johnny Depp este in noul Fantastic Beasts?” - a scris atunci publicatia.

Sotii Maxian se iubesc ca in prima zi, chiar daca ea este foarte geloasa, iar el uita mereu de aniversarea casniciei - VIDEO

Johnny Depp a vorbit despre boicotul suferit la Hollywood pe fondul „unei situatii neplacute si dezordonate” in despartirea cu fosta sotie, Amber Heard, si modul in care acesta i-a afectat viata profesionala in ultimii ani.

Depp a vorbit despre dificultatile profesionale care au aparut in urma acuzatiilor de violenta domestica aduse de Amber Heard la divortul din 2016. La acea vreme, numele lor era peste tot in presa tabloida, iar MGM, una dintre marile companii americane de film, a suspendat lansarea peliculei „Minamata”, care a aparut de abia in 2020.

Articole din aceeasi categorie