28.02.2024
S-au colectat peste 200 de mii de euro in 12 ore! Tanarul care a suferit un grav accident pe insula Bali urmeaza sa fie operat de medicii de la noi

In dimineata zilei de 20 februarie, pe insula Bali, un cuplu de moldoveni a fost implicat intr-un grav accident de circulatie. In urma celor intamplate, tanarul Marseli Mizerniuc se zbate intre viata si moarte. Acum el are are nevoie de cateva interventii chirurgicale la inima care costa 200 de mii de euro.

In doar 12 ore de la publicarea cazului pe platforma caritate.md, s-au colectat 201.336 de euro, iar la aproape o zi sunt peste 205 mii de euro.

„Am reusit sa colectam 201.336 euro in 12 ore. Astazi inca odata m-am convins ca moldovenii nostri sunt cei mai saritori la nevoie, Dumnezeu a lucrat frumos prin noi si acum totul e in mainile lui si a lui Marseli. Fii puternic flacaule, moldovenii din toate colturile lumii azi au pus o particica din inima lor catre inima ta ca sa reziste la cea mai complicata operatie. Noi te asteptam acasa sanatos”, a povestit Svetlana Sainsus, intr-o postare facuta publica pe contul ei de Facebook.

De asemenea, co-fondatoarea platformei a mentionat ca s-au gasit medici chirurgi cardiologi care urmeaza sa zboare in Bali pentru a realiza operatiile.

„Dragii mei, acum suntem in plina organizare a zborului, necatand de ora tarzie, de maine, cu echipa de medici de la noi care au acceptat sa zboare, cum totul se intampla revin cu detalii si numele medicilor Eroi. Plecaciuni tuturor! Acum baiatul are nevoie de rugaciunile noastre si toate gandurile bune. Ce a stat in puterile noastre noi am facut. Scriu si plang si sunt mandra ca sunt moldoveanca si traiesc si vad atata bunatate in moldovenii nostri. Ma inchin in fata tuturor si va multumesc pentru tot”, a spus Svetlana Sainsus, co-fondatoarea platformei caritate.md.

Constantin Morari nu a mai rezistat si a izbucnit in plans! Ce a povestit despre prietenul sau, care a fost implicat in groaznicul accident din Bali: „Fa-te bine, frate” - VIDEO

Un tanar de la noi se zbate intre viata si moarte in urma unui groaznic accident in Bali

Marseli Mazerniuc este un tanar moldovean care a suferit un grav accident in urma cu o saptamana, pe insula Bali. Baiatul a ajuns in stare extrem de grava, suferind mai multe fracturi si are nevoie de doua interventii la inima.

Care este starea de sanatate a lui Kate Middleton, dupa interventia chirurgicala. Printul William si-a anulat unul dintre angajamente

„In urma impactului, a fost diagnosticat cu fractura femurului stang si sangerari pulmonare, din care i-au fost extrase 1.350 ml de sange. Din nefericire, din cauza unor erori medicale, nu au fost efectuate la timp toate investigatiile necesare pentru a identifica cauza principala a deteriorarii starii sale de sanatate. Dupa cinci zile de tratament inadecvat, starea lui Marseli s-a agravat, descoperindu-se ca sufera de disectie a aortei ascendente, o conditie medicala extrem de grava, care afecteaza fluxul sanguin catre creier. In acest moment, el se confrunta si cu infectii, sangerari pulmonare, pneumonie bilaterala si fractura mentionata anterior. Am fost informati ca Marseli necesita doua interventii chirurgicale complexe la inima, pe aorta ascendenta si apoi pe aorta descendenta. Faptul ca Marseli este inca in viata este un adevarat miracol si o dovada ca lupta cu toate fortele pentru viata lui, dar are nevoie urgent de ajutorul nostru”, este mentionat pe platforma caritate.md.

Articole din aceeasi categorie