28.02.2024
Care este starea de sanatate a lui Kate Middleton, dupa interventia chirurgicala. Printul William si-a anulat unul dintre angajamente

Kate Middleton „se simte bine”, la mai bine de o luna de cand a fost supusa unei operatii abdominale, transmite Palatul Kensington. Anuntul vine la scurt timp dupa ce printul William si-a anulat unul dintre angajamentele oficiale din „motive personale”. 

Luna trecuta, sotia printului William a fost internata, fiind supusa unei interventii chirurgicale intr-un spital privat din Londra. Anuntul a fost facut de Palatul Kensington, care nu a dezvaluit motivul pentru care printesa de Wales a fost operata.

Vestea privind starea de sanatate a printesei de Wales vine la scurt timp dupa ce s-a aflat ca printul William a fost nevoit sa isi anuleze aparitia la o ceremonie comemorativa la Castelul Windsor din „motive personale”.

Prin ce peripetii au trecut Smiley si Gina Pistol, alaturi de fiica lor, Josephine, la Disneyland: „Nici nu-mi vine sa va zic cat a costat” - VIDEO

Printul de Wales trebuia sa participe la un omagiu adus nasului sau, regele Constantin al Greciei, care a murit in ianuarie anul trecut. Palatul a precizat ca printul William a sunat familia regala greaca, prezenta la eveniment, pentru a o informa de absenta sa, relateaza News.ro.

Desi Palatul Kensington nu a oferit mai multe detalii despre aceasta amanare brusca, a precizat ca printesa Catherine, care se recupereaza in urma unei operatii abdominale, „se simte bine”. Printesa de Wales nu este asteptata sa isi reia indatoririle regale inainte de Paste.

Au crezut ca nu-i vede nimeni! Ben Affleck si Jennifer Lopez, scene pasionale pe o straduta din Los Angeles: „Luati-va o camera” - FOTO

In absenta tatalui sau, regele Charles al III-lea, care se trateaza de cancer, printul de Wales preia o parte din activitatile publice ale acestuia. In timp ce continua sa se ocupe de afacerile de stat, regele a renuntat la angajamentele sale publice.

Dar pentru William, momentul este delicat, deoarece sotia sa, Kate, se recupereaza dupa o operatie misterioasa, a carei recuperare dureaza foarte mult timp. Cand regele a anuntat ca are cancer, William se pregatea sa isi reia activitatile dupa cateva saptamani de retragere, pentru a fi aproape de Kate si de copiii sai.

Articole din aceeasi categorie