08.08.2022
S-a reintors la casa parinteasca! Imagine rara cu Sofia Rotaru in curtea unde a copilarit: „Scriu rar, dar astazi am doua motive...” - FOTO

Pe pagina sa de Instagram, renumita interpreta a publicat o fotografiei facuta la ea acasa, in Marsenita, Noua Sulita.

„Am ajuns la locul puterii! Aici m-am nascut, am crescut, am fost la scoala. Aici am inceput sa cant. Locuitorii din Marsenita mi-au reamintit cat de important este sa nu pierzi sentimentul de apartenenta la Pamantul tau, sa te simti conectat cu cei care ti-au dat viata, te-au crescut si te-au sustinut. Scriu rar, dar astazi am doua motive, aniversarea mea si Ziua Initiativei Umanitare, pe care o sustin inca din primele zile de la inceputul unui razboiului.”, a mentionat Sofia in descrierea imaginii.

In fotografie artista a purtat o rochie galbena si o pereche de adidasi albi. Chiar daca a implinit de curand 75 de ani, Sofia arata perfect la varsta sa.

Olga Buzova - intr-o relatie cu un barbat casatorit? Afla cine este acesta si cu ce se ocupa - FOTO

Recent a devenit cunoscut faptul ca Sofia Rotaru a refuzat cetatenia rusa oferita de presedintele rus Vladimir Putin. Potrivit directorului de concert al interpretei: „Ea nu toarna murdarie pe Rusia, ca Danilko. Ea locuieste in America, dar continua sa fie cetatean al Ucrainei.”

Motivul despartirii dintre Kim Kardashian si Pete Davidson. O sursa apropiata a rupt tacerea

Sofia Rotaru este o cantareata pop si compozitoare pop-rock, producatoare, laureata a mai multor premii, actrita, scriitoare, manager, setter de tendinte de moda si femeie de afaceri. Este numita „Regina Pop”.

A fost intr-o relatie cu Bella Hadid, iar acum formeaza un cuplu cu prietena acesteia. Cum au fost fotografiati de paparazzi The Weeknd si Simi Khadra - FOTO

Articole din aceeasi categorie