08.08.2022
A fost intr-o relatie cu Bella Hadid, iar acum formeaza un cuplu cu prietena acesteia. Cum au fost fotografiati de paparazzi The Weeknd si Simi Khadra - FOTO

Dupa ce The Weeknd si Bella Hadid s-au despartit, fanii acestuia au inceput sa urmareasca si mai indeaproape viata lui personala. Toamna trecuta s-a speculat precum ca artistul se intalneste cu Angelina Jolie. Cu toate acestea, s-a dovedit ca informatiile au fost doar zvonuri.

Acum interpretul apare tot mai des in compania modelului Simi Khadra, care a fost in trecut prietena cu Bella Hadid si Selena Gomez. Mai mult, paparazzi i-au surprins pe indragostiti sarutandu-se la ziua de nastere a cantaretei.

Recent fotografiile au reusit sa-i surprinda pe cei doi in Miami. The Weeknd si Simi au fost vazuti iesind dintr-un restaurant.

E vreun pic reala sau e photoshop 100%? O blonda cu un corp ca de papusa uimeste cu formele ei neobisnuite

Abel purta un tricou negru, pantaloni scurti, sosete albe si slapi Yeezy bej, iar iubita lui a aparut intr-o rochie mini, mulata pe corp si adidasi negri masivi. 

The Weeknd este un cantaret si producator muzical canadian. In anul 2010 artistul a incarcat cateva melodii pe YouTube sub numele de The Weeknd, iar acest lucru l-a ajutat sa devina popular.

Va intoarce toate privirile pe strada! Johy Davis are cosite si par lung. Cum il prinde pe interpret noua schimbare: „Bravo pentru curaj” - FOTO

Articole din aceeasi categorie