08.08.2022
Motivul despartirii dintre Kim Kardashian si Pete Davidson. O sursa apropiata a rupt tacerea

De la aflarea vestii, intreaga presa a speculat despre motivul separarii dintre Kim Kardashian si Pete Davidson. Care este, insa, adevarata cauza a despartirii?

Kim Kardashian si Pete Davidson s-au separat recent, dupa o relatie care a durat 9 luni si care a starnit interesul intregii lumi, dat fiind faptul ca actorul, fosta vedeta Saturday Night Live, a fost prima persoana cu care starul de reality show s-a afisat dupa divortul de fostul sau partener de viata, Kanye West.

Kim Kardashian si Pete Davidson s-au intalnit anul trecut, in octombrie 2021, atunci cand Kardashian a fost invitata sa fie gazda iconicului show live de comedie Saturday Night Live. Cei doi au inceput o relatie o luna mai tarziu, scanteia chimiei dintre cei doi fiind aprinsa chiar in timpul unui sarut pentru una dintre schitele din show.

„Cand ne-am sarutat am simtit ceva ‘Mmm!’ Era un sarut pentru scena, dar tot am simtit ceva. (…) Dar ma gandeam si ca ‘Nu ai sarutat pe altcineva vreme de 10 ani, poate esti doar prostuta si nu e nimic, e doar un sarut pentru o scena’.”, dezvaluia Kim Kardashian.

Va intoarce toate privirile pe strada! Johy Davis are cosite si par lung. Cum il prinde pe interpret noua schimbare: „Bravo pentru curaj” - FOTO

Acum, Kim Kardashian si Pete Davidson si-au anuntat separarea, iar o sursa din apropierea cuplului a declarat in exclusivitate pentru publicatia Page Six ca diferenta de varsta ar fi condus la despartirea celor doi.

„Pete are 28 de ani iar Kim are 41, sunt in locuri diferite in acest moment. Pete este foarte spontan si impulsiv si vrea ca ea sa zboare la New York sau oriunde este el, fara sa existe un plan dinainte stabilit. Dar Kim are patru copii, si nu e atat de simplu. Trebuie sa se concentreze pe copii.”

Aceeasi sursa a declarat pentru Page Six si ca starul de reality show, care conduce o multime de afaceri, era „complet extenuata de relatie si de celelalte lucruri care se intampla in viata ei.”

Chiar daca a lucrat de ziua sa de sa nastere, sustine ca a fost una dintre cele mai memorabile aniversari. Ce a povestit Diana Stoica abonatilor sai - VIDEO

Kim Kardashian are in continuare o relatie tensionata cu fostul sau partener, Kanye West, desi a depus actele de divort inca din februarie 2021.

„Cand Kim este cu altcineva, Kanye poate cauza probleme cu copiii. Incearca sa divida si sa cucereasca. Nu se poate abtine. (…) Kim este o mama foarte dedicata si copiii ocupa mereu primul loc. Vrea si are nevoie de armonie in viata ei.”, a explicat aceeasi sursa.

Kim Kardashian si Pete Davidson au format unul dintre cele mai dezbatute si urmarite cupluri ale anului, dat fiind profilul foarte public al celor doi. In trecut, Pete Davidson a fost intr-o relatie si a fost logodit cu cantareata Ariana Grande.

Articole din aceeasi categorie