12.04.2022
S-a razgandit sa-si mai taie gentile Chanel! Ce va face Victoria Bonya cu celelalte lucruri create de renumita casa de moda

Recent, brand-ul Chanel a anuntat ca isi va vinde hainele si accesoriile doar acelor persoane care nu locuiesc in Federatia Rusa. Clientii sunt nevoiti sa semneze un formular special prin care sa confirme refuzul de purta in Rusia tinutele marcii. Aceasta politica i-a nemultumit pe multi si in special pe vedete.

Rusii au considerat ca acest gest nu este altceva decat o manifestare a xenofobiei. Multi au inceput sa-si exprime parerea despre Chanel in mediul online, iar Victoria Bonya a luat o cale radicala. Femeia a taiat pur si simplu o geanta de lux si a mentionat ca nu mai respecta casa de moda franceza.

Cu toate acestea, nu toata lumea a considerat un astfel de act ca fiind rational. De exemplu, Olga Buzova i-a cerut brand-ului sa-i returneze banii pe care i-a investit in articolele vestimentare pe care le are. Cantareata planuieste sa doneze banii primiti unei fundatii caritabile.

Sustine fortele armate prin muzica! Max Barskih va lansa „Don’t f*ck with Ukraine”! Artistul a publicat deja teaser-ul piesei pe pagina sa de Instagram - VIDEO

Recent, Victoria in varsta de 42 de ani a decis ca nu-si va mai taia articolele pe care le detine. „De ce Chanel pedepseste cumparatorii rusi din cauza nationalitatii lor? De ce acestia starnesc si promoveaza rusofobia? In loc sa distrug produsele scumpe Chanel pe care le-am cumparat din banii mei castigati din greu, as prefera sa le vand la licitatie si sa donez toate veniturile pentru a-i ajuta pe cei care au intr-adevar nevoie. Fac un apel la toate femeile din lume sa ma sprijine in acest sens. Sa ne unim si sa ii ajutam pe cei care au dificultati.”, a scris ea pe canalul personal Telegram.

Bonya crede ca moda nu trebuie sa aiba vreo legatura cu politica. „Permiteti-mi sa explic de ce am decis sa-mi tai public geanta Chanel. Discriminarea Chanel fata de cumparatorii rusi pe baza nationalitatii este dezgustatoare si inacceptabila, a spus Bonya. Cand a devenit moda un instrument de discriminare politica impotriva nationalitatilor? Mai ales in ceea ce priveste femeile rusesti, deoarece Chanel este un brand axat in principal pe femei. Poate ca brandul Chanel crede ca femeile ruse sunt de vina pentru ceea ce se intampla in lume?!”, a adaugat vedeta.

Ce semnifica hainele verzi ale lui Volodimir Zelenski? Presedintele Ucrainei poarta doar aceste nuante, de la inceputul razboiului - FOTO

Unii internauti au fost de acord cu parerea vedetei si au sustinut-o. „Bravo Vika! Sunt mandru de tine", „Sunt de acord.”.

Articole din aceeasi categorie