12.04.2022
Ce semnifica hainele verzi ale lui Volodimir Zelenski? Presedintele Ucrainei poarta doar aceste nuante, de la inceputul razboiului - FOTO

De cand a izbucnit conflictul armat in Ucraina, Volodimir Zelenski apare mereu in tinute de camuflaj, intr-un verde specific uniformelor militare.

De ce poarta presedintele doar haine in nuante de verde? De la inceputul razboiului in Ucraina, presedintele nu iese din aceste culori. La fiecare aparitie publica, actorul ucrainean care a ajuns la carma tarii vorbeste de dorinta lui de pace. Iar culoarea verde simbolizeaza mult mai mult! Dintr-o perspectiva emotionala, culoarea verde ofera pace si ingrijire. Pentru oamenii care se lupta cu iubirea de sine este un aliat ideal. Medicina verde are ca scop sa ne daruim noi insine, asa ca avem capacitatea de a-i ajuta pe altii.

La nivel global, verde este o culoare sigura pe care multe credinte o coreleaza cu viata reinnoita. In Iran, verdele este culoarea paradisului, in timp ce in Japonia simbolizeaza viata eterna. Aztecii au folosit verdele ca culoare regala, iar in China verdele (in special verde de jad) reprezinta frumusetea si onoarea.

Actrita Olga Sumska a publicat un video de la teatrul in care activa la Mariupol! Imaginile cu un puternic impact emotional au trezit o multime de reactii si amintiri dureroase: „Cand ma uit la teatrul ruinat, parca aud vocile mariupolenilor...” - VIDEO

Verde este o culoare de ascultare activa, plina de buna intentie, judecata solida si acte de bunatate. Multe dintre acestea provin din amestecarea verde a galbenului si a albastrului - oferind claritate cu o minte calma. Culoarea verde simbolizeaza gasirea unui echilibru intre cap si inima. In natura, verdele inseamna crestere, reinnoire si reprezinta anotimpul primaverii. Este o culoare recomandata oamenilor care locuiesc la orase, printre betoane si doresc sa pastreze legatura cu Mama Pamantului.

In astrologia chineza, verdele semnifica elementul Pamant, care culmea este unul lipsa anul acesta din harta si de care oamenii au mare nevoie, pentru echilibrarea energiilor.

Un jurnalist a facut recent o postare pe Twitter despre vestimentatia lui Zelenski.

„Fura-i aspectul”, a scris acesta, indicand ca presedintele Ucrainei poarta pantaloni, jacheta si pantofi Alif Green. Astfel, potrivit postarii virale, geaca pe care o poarta costa 12 euro, iar pantalonii, 32 de euro. Tricoul poate fi cumparat cu 6 euro, iar adidasii cu 61 de euro, scrie indiannation.in. In total, tinuta lui Zelenski costa 110 euro.

Sustine fortele armate prin muzica! Max Barskih va lansa „Don’t f*ck with Ukraine”! Artistul a publicat deja teaser-ul piesei pe pagina sa de Instagram - VIDEO

Contrastant, adversarul lui Zelenski, Vladimir Putin, a uimit cu geaca sa purtata pe scena stadionului olimpic din Moscova, in valoare de 12.000 de euro, care a devenit virala pe retelele de socializare.

Recent, presedintele l-a primit la Kiev intr-o vizita istorica pe premierul britanic Boris Johnson si a imbracat, desigur, aceleasi nuante la haine.Adeseori, Volodimir Zelenski a fost numit un bun comunicator, care stie sa-si arate empatia pentru poporul sau si stie sa creeze o legatura buna cu toti cei care il asculta. E posibil ca tinuta sa fi contribuit, in acest sens. Hainele lui in stil militar transmit mesajul: „Sunt langa voi, armata mea.”, scrie si cotidianul La Marca.

Sursa: Instagram

Articole din aceeasi categorie