08.04.2022
S-a declarat impotriva razboiului, iar acum s-a razgandit! Ce a facut-o pe soprana Anna Netrebko sa-si schimbe parerea: „Am spus acele lucruri sub presiunea occidentului” - FOTO

Anna Netrebko, in varsta de 50 de ani, a recunoscut ca s-a confruntat cu un amalgam de critica in ultima perioada din cauza contextului de razboi. Cantareata de opera a povestit de curand despre cea mai puternica presiune care s-a exercitat asupra ei.

In martie, artista si-a pierdut locul de munca in Statele Unite ale Americii si in tarile europene, unde avea inchieiate contracte mari cu ea.

Dupa ce s-a opus razboiului din Ucraina, Anna a provocat un val de ura si din partea rusilor, iar astfel institutiile culturale au refuzat si ele sa mai coopereze cu ea.

Artista poporului rus totusi a iesit de curand cu o declaratie contradictorie, in care a afirmat ca ramane un patriot al tarii sale.

Vrea sa faca lumea mai frumoasa! De Ziua Internationala a Romilor, Rada va indeamna sa mergeti la un concert de zile mare, care va avea loc in cadrul Teatrului Fara Nume: „Veti patrunde intr-un spatiu plin de culori, de foc, viata multa si energie pozitiva” - VIDEO

„Nu ma voi justifica in fata nimanui, dar ceva trebuie clarificat. Nu am mers si nu voi merge impotriva patriei mele niciodata, iar pentru acest lucru nu e nevoie sa facem vreo declaratie sus si tare precum toata lumea asteapta de la noi. Consecinta? Ma uraste jumatate din populatie!” a scris ea. 

Timp de cateva saptamani dupa inceperea razboiului, Soprana a refuzat sa comenteze situatia, dar potrivit ei, ea a facut o declaratie negandita sub presiunea occidentului.

Anterior insa declaratiile femeii au fost complet diferite, ea a scris o postare pe retelele sale de socializare in care spune ca condamna razboiul: „Condamn razboiul impotriva Ucrainei, iar gandurile mele se indreapta spre victimele acestui razboi si familiile lor. Pozitia mea este clara. Nu sunt membra a niciunui partid politic si nici nu sunt afiliata vreunui conducator al Rusiei”, noteaza soprana intr-un comunicat facut public de avocatul sau.

„A fost umilita si fortata sa-si paraseasca tara”: Nikolai Baskov, despre alegerea sopranei Anna Netrebko de a lucra in Europa - FOTO

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie