06.12.2022
S-a dat start campaniei Daruiesti si Castigi la PRO TV! Afla de la Valeria Capra povestile celor 3 familii care vor fi ajutate in acest an: „Avem cazuri ale unor oameni care lupta cu indarjire pentru viata” - VIDEO

Campania Daruiesti si Castigi a inceput in acest weekend la PRO TV. Invitata in studioul emisiunii O Seara Perfecta a fost prezentatoarea stirilor PRO TV si realizatoarea emisiunii „Daruiesti si Castigi”, Valeria Capra care a oferit mai multe detalii despre acest subiect.

Intrebata de catre Svetlana Sainsus cate cazuri sunt in acest an, Valeria a raspuns: „Si in acest an incepem povestea Daruiesti si Castigi cu care v-am obisnuit deja. Telespectatorii PRO TV vor demonstra inca o data ca de sarbatori se intampla minuni. Avem 3 cazuri ale unor oameni care lupta cu indarjire pentru viata, pentru a-si demonstra dragostea pentru copii lor si a-si demonstra forta.”

Primul caz din cadrul campaniei este cel al familiei Ciutac.„Campania noastra a inceput cu povestea familiei Ciutac. Sunt 2 soti care au trait minunea de a fi partinti a 4 copii, parintii unor patrupleti, insa la 6 luni Mihai si Calin au fost diagnosticati cu amiotrofie spinala. Familia a reusit sa obtina un vaccin, cel mai scump vaccin din lume si astfel copii s-au tratat. Boala nu a mai putut evoluat, insa micutii au nevoie de tratament pe toata durata vietii lor.”, a povestit moderatoarea emisiunii „Daruiesti si Castigi”.

Magia sarbatorilor de iarna pe retelele de socializare! Vezi cum si-au decorat pomii de Craciun Gabriella Damir, Ionel Istrati, Anastasia Fotachi si alte vedete de la noi - FOTO/VIDEO

Al doilea caz pune in prim-plan povestea familiei Miron. „Familia Miron a fost binecuvantata cu 4 copii frumosi, insa si pentru ei viata i-a pus la grea incercare. Fiecare dintre ei sufera, au o problema de sanatate. Pe langa asta, conditiile lor de trai sunt foarte grele. Nu exista nu bloc sanitar, nu au electrocasnice. Geamurile lipsesc si e frig in casa. Lovitura cea mai mare a fost atunci cand parintii au aflat ca mezinul de doar 8 luni a fost diagnosticat cu leucemie. Are nevoie de un tratament si de o interventie chirurgicala foarte costisitoare.”, a continuat Valeria Capra.

„Cea de-a treia poveste este cea a lui Nicu Mironov. Un tanar care isi iubeste extrem de mult viata. Nicu a suferit un accident in copilarie, a cazut dintr-un copac si a ramas tintuit intr-un scaun cu rotile. El s-a obisnuit cu aceasta conditie intr-un oarecare fel. El a incercat sa schimbe lucrurile in localitatea lui la Hancesti, s-a implicat in voluntariat, a impartit speranta si iubire in jurul lui. In urma accidentului, tanarul a ramas fara un rinichi si de aici se ingroasa toata treaba. El are neovie de un transplant de rinichi ca sa-si urmeze visurile.”, a mentionat moderatoarea „Daruiesti si Castigi”.

Are 90 kg, dar asta nu o impiedica sa fie sexy. Cel mai apreciat model plus size, si-a aratat rotunjumile pe covorul rosu

Valeria a recunoscut ca atat eroii campaniei cat si ea insasi a avut emotii in timpul filmarilor. „Filmand simti tot ce traiesc eroii. Povestile lor trec prin tine, nu ai cum.”

La intrebarea „Cum s-a schimbat viata eroilor din anii precedenti?”, Valeria Capra a raspuns: „Urmeaza sa mai ajungem pe la casele unora dintre ei, dar deocamdata totul s-a schimbat in bine. Am trecut pe la familia Macovei, familia Puscas. Familia Macovei are o mare schimbare frumoasa. Ei si-au luat o casa. Fetele lor sunt mult mai luminoase.”

Rezultatul campaniei va fi vazut la TV incepand cu data de 23 decembrie de la ora 19:30. „Incepand cu data de 23, 24 si 25 va asteptam sa ne fiti alaturi inainte de buletinul de la ora 20:00.”

Printre artistii care vor fi altaturi de aceasta campanie sunt Fratii Advahov, Zinaida Julea, Cornelia si Marcel Stefanet si Adrian Ursu.

Articole din aceeasi categorie