06.12.2022
Are 90 kg, dar asta nu o impiedica sa fie sexy. Cel mai apreciat model plus size, si-a aratat rotunjumile pe covorul rosu

La 34 de ani, Ashley Graham este mama a trei copii si unul dintre cele mai apreciate modele plus size ale momentului. Cantareste in jur de 90 kg, insa nu lasa numarul kilogramelor sa ii strice aparitiile pe covorul rosu.

La British Fashion Awards, Ashley Graham si-a etalat formele voluptoase in doua tinute indraznete. Mai intai, si-a facut aparitia pe covorul rosu intr-o rochie bleu, vaporoasa, despicata in fata. Intr-un moment de neatentie (sau poate chiat intentionat), vedeta si-a etalat lenjeria intima in fata paparazzilor.

La after party, vedeta a fost la fel de dezinhibata. A ales o rochie de satin, care s-a mulat pe corpul ei cu rotunjumi.

Magia sarbatorilor de iarna pe retelele de socializare! Vezi cum si-au decorat pomii de Craciun Gabriella Damir, Ionel Istrati, Anastasia Fotachi si alte vedete de la noi - FOTO/VIDEO

La inceputul anului, Ashley Graham, care era deja mama unui baietel, a mai adus pe lume inca doi, gemeni. Chiar daca este model plus size si si-a acceptat formele voluptoase, modelul a avut totusi un soc cand si-a vazut corpul dupa nasterea gemenilor. Ashley a dezvaluit ca burta i s-a umplut de vergeturi, iar acest lucru a demoralizat-o. 

“Dupa nastere, a trebuit sa invat sa imi iubesc din nou corpul. Inainte eram un sex symbol, acum sunt o masina de facut copii plina de vergeturi”, a spus vedeta. 

Ashley si-a invins temerile si a postat o imagine cu burta sa cu vergeturi pe retelele de socializare. Apoi si-a gasit linistea. “Dupa ce am postat acea imagine, am reusit sa gasesc din nou pacea -  cu mine si cu corpul meu. Nasterea a fost incredibila, insa experienta de dupa a fost coplesitoare. Multa vreme nici nu am putut sa merg ca lumea, dar sa mai fac si sport… Tremuram, nu ma regaseam…Planuisem sa ma intorc la munca dupa 8 saptamani, dar eram un dezastru. Cand ma uitam in oglinda, inca paream insarcinata”, a spus Ashley.

Articole din aceeasi categorie