31.08.2022
Meg Ryan, regina comediilor romantice din anii '90, fotografiata intr-o zi obisnuita, in Santa Barbara. Cum arata actrita la 33 de ani de la „When Harry Met Sally”, filmul care a facut-o celebra - FOTO

In anii '90, Meg Ryan era considerata de fani si de publicatiile de specialitate regina comediilor romantice, iar People o trecea pe lista celor mai frumosi oameni din lume.

La 33 de ani de la filmul care i-a adus succesul, „When Harry Met Sally”, Meg pare gata sa revina la genul care a consacrat-o.

Recent, vedeta americana a fost fotografiata in parcarea unui restaurant din Santa Barbara, dupa ce a mers sa ia pranzul.

Emily Ratajkowski a sustinut-o public pe Amber Heard dupa ce aceasta a pierdut procesul impotriva lui Johnny Depp: „A fi femeie devine din ce in ce mai infricosator” - VIDEO

Actrita in varsta de 60 de ani nu purta machiaj si a ales pentru aceasta iesire o tinuta lejera - o pereche de pantaloni largi, un tricou negru asortat, o palarie eleganta de paie si ochelari de soare.

Katie Holmes - fara machiaj! Cum arata fosta sotie a lui Tom Cruise, in varsta de 43 de ani, complet naturala - FOTO

In luna mai, THR anunta ca Ryan va reveni la comediile romantice, urmand sa joace si sa regizeze filmul „What Happens Later”.

Potrivit The Hollywood Reporter, pelicula se bazeaza pe piesa „Shooting Star” a lui Steven Dietz.

Actiunea din „What Happens Later” este centrata pe doi fosti iubiti care isi examineaza trecutul romantic dupa ce au ramas blocati intr-un aeroport din cauza unei furtuni de zapada. Alaturi de ea va juca David Duchovny.

Meg s-a retras o perioada de la Hollywood pentru a o creste pe fiica sa adoptata.

25 de ani de la moartea printesei Diana. Medicul care i-a acordat primul ajutor, dezvaluiri neasteptate: „Nu mai avea putere!”

Meg Ryan, care s-a nascut Margaret Hyra, mai are un fiu, Jack Quaid, in varsta de 30 de ani. Tanarul este fiul lui Dennis Quaid, actorul cu care Meg a fost casatorita din 1991 pana in 2000.

Articole din aceeasi categorie