07.06.2022
Ruby, implicata intr-un accident de masina! Imaginile care i-au ingrijorat pe fani - FOTO

Ruby a avut parte de o intamplare extrem de neplacuta in timp ce se grabea sa ajunga la sala de fitness. Vedeta a luat un taxi, iar soferul a avut un accident in trafic. Se pare ca un alt participant la trafic ar fi lovit masina in care se afla solista. 

Ruby a trecut printr-o experienta groaznica in trafic si a relatat intreaga intamplare pe pagina de Instagram. Artista este o fire foarte activa si isi lucreaza trupul aproape zilnic cu un antrenor personal, asa ca nu are voie sa intarzie la sesiunile de exercitii. Din dorinta de a a ajunge cat mai repede la sala, artista s-a suit intr-un taxi, iar in trafic, masina a suferit un accident.

Bradley Cooper - surprins cum se saruta cu un barbat! Vezi cine este aceseta - FOTO

Ruby a apucat sa relateze fanilor de pe social media tot ce i s-a intamplat chiar in timp ce intra pe usa salii de fitness. Vedeta parea teribil de speriata, caci nu se astepta la o asemenea patanie. Vezi momentul aici!

„Am ajuns la sala tarziu si baiatul (n. red. soferul de la firma de transport) a facut accident, nu stiu daca din cauza mea, dar nu cred, din cauza omului aluia care a intrat in el. Ce sa fac?! Sunt ultima!”, a declarat Ruby in clipul care i-a ingrijorat pe fani. 

Ruby pare o femeie foarte dezlantuita pe scena si este intr-adevar lipsita de inhibitii cand vine vorba de concerte si spectacole, insa a avut o copilarie grea, marcata de lipsuri si a fost crescuta de bunica ei, caci parintii erau plecati in strainatate, la munca.

Cine este si cu ce se ocupa sora lui Elon Musk? Motivul pentru care Tosca Musk refuza sa vorbeasca despre fratele ei

„Rebela doar in look, dar in viata de zi cu zi am niste valori si niste principii foarte solide si foarte bine inradacinate, pe care le-am invatat si le-am cultivat foarte bine mai tarziu, chiar de la mamaia.", a declarat vedeta in exclusivitate pentru Click!

 

Articole din aceeasi categorie