05.04.2022
Roman Abramovich a inceput sa ceara bani imprumut de la prieteni pentru a-si plati angajatii

Roman Abramovich, care inainte de debutul razboiului din Ucraina avea o avere estimata la 14,3 miliarde de dolari, le-a cerut prietenilor bani imprumut pentru a efectua plati urgente. Oligarhul rus are conturile si bunurile blocate de autoritatile americane si britanice.

Publicatia americana Page Six informeaza ca Roman Abramovich a cerut imprumut un milion de dolari, de la apropiatii sai, pentru a-si putea plati angajatii. Conform sursei citate, magnatul are cheltuieli de 750.000 de dolari pe saptamana, bani care se duc pentru plata salariatilor si a staff-ului sau.

In aceasta suma sunt incluse si cheltuielile pe care miliardarul le are pentru a putea tine pe linia de plutire iahturile sale luxoase.

Din nefericire pentru el, oamenii influenti din Vest care i-au fost alaturi pana acum nu se „inghesuie” sa-l ajute la greu, din cauza ca figureaza pe lista de persoane indezirabile a statelor occidentale.

O sursa a publicatiei americane a declarat, sub protectia anonimatului, ca este pentru prima data cand oligarhul se afla intr-o asemenea situatie de cand a inceput sa faca afaceri in Marea Britanie.

Egor Kreed - om al strazii in Emiratele Arabe Unite! Acesta s-a confruntat cu o situatie neprevazuta pentru ca este rus. Vezi ce l-a lasat pe artist fara niciun ban - VIDEO

„El a spus ca nu a ratat nicio plata a staff-ului sau, care se ridica la 750.000 de dolari pe saptamana, iar cu activele sale blocate nu poate sa-si plateasca oamenii”, a spus sursa.

Pentru a scapa de sanctiunile occidentale, Roman Abramovich a incercat sa vanda mare parte din proprietatile si activele pe care le detine in Vest – cum sunt clubul de fotbal Chelsea Londra, cateva iahturi si imobile de lux – insa tranzactiile au fost blocate dupa ce activele sale au fost complet „inghetate”.

Nepoata Sofiei Rotaru si-a indemnat prietenii din strainatate sa ajute poporul ucrainean. Sonya Evdokimenko: „Patruzeci de zile de razboi. Milioane de oameni s-au confruntat cu raul absolut.”

Articole din aceeasi categorie