12.02.2024
Rodica Untila, din nou in vacanta. Boggerita a ales un sejur pe „Insula primaverii vesnice” - FOTO

In luna dragostei, Rodica Untila impreuna cu sotul ei a decis sa plece intr-o vacanta. De data aceasta, bloggerita a optat pentru Tenerife, care este cea mai mare insula din arhipelagul Canare din Oceanul Atlantic. 

Rodica Untila a publicat pe pagina sa de Instagram cateva imagini din vacanta si in descrierea fotografilor a mentionat:„Dupa 6 ore de zbor din Bucuresti am ajuns in Tenerife. Aceasta insula mai este denumita si insula primaverii vesnice, deoarece temperaturile aici nu coboara sub 20 grade si nu depasesc 30 de grade. Suntem incantati de aceasta destinatie si daca aveti recomandari, scrieti in comentarii locurile care merita de vizitat. Cine a mai fost aici”?

Internautii au lasat mai multe mesaje in sectiunea comentarii:„Va doresc vacanta placuta si bucurati-va maxim de soare si de timpul petrecut in doi”, „Daca va plac senzatiile tari, vizitati Siam Park si poate un tur cu elicopterul, este senzational”, „Foarte frumos, odihna superba”, „Arati minunat”.

Bloggerita nu a ezitat sa se impartaseasca cu urmaritorii sai, cu ce bucate s-a delectat in sejur. Paella si fructele de mare au fost prezente in fotografiile acesteia.

Emilian Cretu - noi dezvaluiri despre dorinta de a deveni tata - VIDEO

Diana Brescan a rupt logodna? Indiciul care a dat-o de gol - FOTO

Rodica Untila este o bloggerita cunoscuta din Republica Moldova. Aceasta are adunata o comunitate de aproape 259.000 de oameni, iar zilnic inspira si motiveaza femeile prin outfit-uri, retete, sfaturi de parenting.  Bloggerita este casatorita cu Eugen Untila si au impreuna o fetita pe nume Paula. 

Articole din aceeasi categorie