12.02.2024
Emilian Cretu - noi dezvaluiri despre dorinta de a deveni tata - VIDEO

La sfarsitul lunii ianuarie, Emilian Cretu a fost invitat in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, acolo unde a spus daca isi doreste sau nu sa aiba copii.

Intrebat daca isi doreste sa devina tata, Emilian Cretu a raspuns: „Emily este deja un copil al meu si cu siguranta toata familia mea sunt copiii mei. O sa vina probabil ca timpul”.

„Am vrut cu ceva timp in urma... Nu mi-a reusit pentru ca s-a dat peste cap... O sa vina acel moment, dar daca n-o sa vina acel moment... Asta este natura, asta este legea naturii, nu toti s-au nascut sa aiba copii”, a mai explicat actorul.

Nepoata lui Emilian Cretu a fost conceputa prin fertilizare in vitro

Totodata, in cadrul emisiunii, actorul a recunoscut ca nepoata lui, Emily, care a aparut pe lume cu o saptamana in urma a fost conceputa prin fertilizare in vitro.

Brad Pitt n-a facut economie de gesturi romantice in public, alaturi de iubita sa tinerica, Ines de Ramon - FOTO

„A fost un moment foarte si foarte asteptat pentru mine si n-am sa bocesc, desi o sa-mi fie probabil ca foarte greu. Pe 23, luna aceasta, s-a nascut Emily. A doua fiica a surorii mele, Maria. Un eveniment extrem de asteptat, cu lacrimi, cu dureri, cu chinuri, cu momente ca: „N-am sa mai fiu mama niciodata”. Emilian care stie ce vrea de la viata a luat-o pe sor-sa de gat binisor. Mama, scuza-ma, pentru ca nu mai este un secret, desi din start sor-mea se temea. Atunci cand faci un copil in vitro cumva parca este o rusine pentru unii oameni. Si eu am zis: „Tu traiesti cu cine si ce o sa zica?”. La ea era o problema nu foarte grava. Nu vreau acum sa intru in detalii. Prima insamantare a fost un esec si sor-mea a intrat in depresie si a inceput a plange si murea si lesina. Sotul ei nu stia cum sa o calmeze si era foarte cumincior. Cand am sunat-o eu au iesit toti dracii din mine, pana am scos-o. Ea nu mai voia sa traiasca. Cand m-am dus am spus: „Cati embrioni au mai ramas? Toti ti-i pui, nu ma intereseaza”. Cand a facut insamantarea a pus sperantele ca din prima va iesi tot. Ea deja vedea copilul in brate, il legana, ii cumpara haine. A doua oara au pus doi embrioni si din doi s-a prins unul”, a povestit Emilian Cretu.

Emilian Cretu este unul dintre cei mai cunoscuti influenceri din Moldova, urmarit de peste 534 de mii de oameni. Actorul este admirat pentru carisma sa, dar si pentru clipurile pline de umor pe care le realizeaza. Acesta nu scapa niciun moment important din viata lui fara sa-l posteze pe retelele de socalizare.

O femeie de 41 de ani s-a casatorit cu fiul celei mai bune prietene ale sale. Tanarul are doar 16 ani - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie