24.01.2023
Cum s-a fotografiat Delia in vacanta. Imaginile i-au surprins pe fanii artistei - FOTO

Delia starneste reactii cu fiecare aparitie pe retelele de socializare. De aceasta data, urmaritorii artistei au ramas surprinsi de imaginile publicate de ea. Cum s-a fotografiat cantareata?

Delia a avut parte de o vacanta de vis in Thailanda. Cantareata a fost plecata impreuna cu sotul ei, Razvan Munteanu, mergand pana acum impreuna intr-o multime de destinatii exotice. Artista a impartasit cu fanii mai multe imagini din aceasta destinatie, de la peisajele spectaculoase de care s-a bucurat si pana la preparatele pe care le-a incercat.

Este fata tatei: bruneta si cu pielea maslinie! Primul si cel mai induiosator interviu cu prezentatoarea stirilor PRO TV, Tatiana Nastas, dupa ce a devenit mamica pentru a doua oara. Ce prenume au ales parintii: „Inseamna noapte, intunecat, ca parul si tenul ei”- INTERVIU

De asemenea, Delia s-a fotografiat in costum de baie, fiind destul de rare astfel de ipostaze, iar reactiile au aparut la scurt timp. Artista se simte bine in corpul ei si desi e mai mereu plecata, fie ca e vorba de concerte sau filmari, isi face timp si pentru a face sport. O persoana a avut si o curiozitate dupa ce vedeta a publicat aceste imagini. „Ce Dumnezeu faci de nu ai pic de celulita.” Ulterior, a aparut si raspunsul artistei: „Caut lumina buna... Cum sa n-am.. aam.”

Delia a fost criticata cu mai multe ocazii pentru stilul ei vestimentar. Artista este cunoscuta pentru tinutele excentrice pe care le poarta, insa acestea nu sunt de fiecare pe placul fanilor. Intr-un clip publicat pe TikTok, cantareata a raspuns acestor critici, spunand ca prin natura meseriei sale abordeaza un stil mai extravagant, mai ales pentru ca fanii care merg la concertele ei se asteapta sa vada lucruri spectaculoase.

Cum arata cel mai luxos hotel din lume, unde a cantat Beyonce. Oaspetii se spala pe dinti cu periute de aur

„Cam ce as mai putea sa raspund la intrebarea „Hei, Delia! De ce nu te imbraci si tu ca un om normal?”… orice ar insemna asta… Pentru ca nu sunt un om normal. E nevoie de o subtitrare, e nevoie sa scrii. Adica, in momentul in care se posteaza un artist intr-o tinuta, el trebuie sa specifice: „Hei, nu uitati: sunt artist, ma duc la concert”. Stiti, concertul este ala unde e o scena, sunt lumini, reflectoare, oameni care platesc un bilet si vor sa vada ceva spectaculos. Ceva spectaculos, nu un civil pe scena, imbracat normal. (…) „De ce nu te imbraci normal?” Normal cum? Cam cat de normal?”, a transmis Delia pe TikTok.

Articole din aceeasi categorie