24.01.2023
Motivul pentru care Brooke Shields a dezvaluit abia acum ca a fost victima unui viol: „Am facut multi ani de terapie”

Brooke Shields a dezvaluit in cadrul documentarului sau „Pretty Baby” ca a fost victima unei agresiuni sexuale, vorbind pentru prima data despre faptul ca a fost violata imediat dupa ce a absolvit Universitatea Princeton.

Actrita, acum in varsta de 57 de ani, a oferit un interviu pentru The Hollywood Reporter, in care a marturisit si de ce a ales sa vorbeasca atat de tarziu despre intamplarea traumatizanta suferita in urma cu 36 de ani.

„Superpower”, documentarul lui Sean Penn despre razboiul din Ucraina, va avea premiera la Berlinala 2023

In documentarul „Pretty Baby”, care a avut premiera in acest weekend la Festivalul de Film Sundance, a dezvaluit ca in 1987, la scurt timp dupa ce a absolvit Universitatea Princeton, se straduia sa-si gaseasca un loc de munca in actorie. Aceasta a apelat la apelat la o cunostinta pentru a discuta despre un posibil rol intr-un film. 

Fostul fotomodel a tinut secreta identitatea agresorului sau, dar a povestit ca s-a intalnit cu barbatul - pe care il cunostea - la scurt timp dupa ce absolvirea facultatii si a crezut ca vor discuta despre participarea ei la un casting pentru un nou film. „Am crezut ca este o intalnire strict profesionala. Nu era prima data cand ma intalneam cu aceasta persoana si a fost intotdeauna amabila cu mine”, a declarat actrita.

Cu toate acestea, in timpul intalnirii, „comportamentul lui s-a schimbat si nu au vorbit deloc despre film”. Barbatul a dus-o inapoi la hotel, pretinzand ca vrea sa ii cheme un taxi din camera sa. In schimb, el a mers la baie inainte de a iesi dezbracat si de a o viola, a povestit actrita.

„Am mers in camera lui de hotel si el a disparut pentru o vreme”, si-a amintit actrita, inainte de a dezvaluit ca acesta s-a intors gol si s-a aruncat asupra ei. „A fost ca o lupta ... imi era frica sa nu fiu sufocata sau ceva de genul asta. Nu m-am zbatut prea mult. Nu am facut-o. Eram complet impietrita. Am crezut ca 'nu'-ul meu ar trebui sa fie suficient. Si mi-am spus doar: 'Ramai in viata si pleaca'”, a povestit ea.

Doja Cat - acoperita cu 30 de mii de cristale Swarovski! Vezi aparitia stralucitoare a cantaretei la Saptamana Modei de la Paris - FOTO/VIDEO

Dupa agresiune, Brooke Shields isi aminteste ca a sunat un prieten care lucra in domeniul securitatii, Gavin de Becker, care i-a spus: „Este un viol”, la care ea a raspuns: „Nu sunt pregatita sa cred”.

In cadrul interviului oferit pentru The Hollywood Reporter, Brooke a declarat ca a ales sa faca publica aceasta intamplare abia acum, pentru ca nu era pregatita inca sa spuna totul. „Nu stiam daca sau cand voi vorbit despre asta. Am facut multi ani de terapie ca sa pot vorbit despre asta. Cu siguranta am muncit mult ca sa pot sa procesez totul”, a declarat actrita, inainte de a adauga: „In prezent, se poate vorbi mult mai deschis despre asa ceva. M-am gandit ca ar fi momentul potrivit, mai ales ca sunt mama de fete”. 

Articole din aceeasi categorie