29.04.2022
Rihanna si A$AP Rocky au organizat un baby shower atipic pentru viitorul lor copil. Vezi despre ce este vorba - FOTO

Cele doua vedete au organizat o petrecere rave in cinstea viitorului lor copil.

Chiar daca Rihanna si A$AP Rocky au incercat sa tina petrecerea pregatita in cinstea viitorului lor copil cat mai departe de ochii presei, cei de la HipHollywood au reusit sa obtina cateva informatii despre baby shower-ul organizat de cele doua vedete. Potrivit site-ului, evenimentul ar fi avut loc pe 22 aprilie intr-un studio din Hollywood, iar invitatii ar fi fost rugati sa poarte tinute in culori neon. In plus, se pare ca baby shower-ul a avut o tema atipica, fiind o petrecere rave.

HipHollywood a mai anuntat si ca cei doi cantareti le-au interzis invitatiilor sa faca poze in timpul petrecerii, asa ca singura imagine care a ajuns in mediul online este cu un tricou pe care este inscriptionat urmatorul mesaj: „Am fost la baby shower-ul rave al lui Rih si al lui Rocky si tot ce am primit este acest tricou grozav.” Iar pentru partea din fata a tricoului au fost folosite doua imagini cu Rihanna si A$AP Rocky din copilarie.

Kim Kardashian recunoaste ca a folosit Photoshop-ul pentru a edita o fotografie cu nepoatele sale - FOTO

Chiar daca cele doua vedete nu au confirmat inca aceasta stire si nu au dezvaluit sexul copilului ori data la care acesta ar trebui sa vina pe lume, fanii cuplului cred ca Rihanna ar trebui sa nasca undeva in luna mai.

Recent, in presa au aparut mai multe zvonuri conform carora A$AP Rocky ar fi inselat-o pe Rihanna cu Amina Muaddi, designerul de pantofi cu care artista a colaborat constant in ultimii ani. Chiar daca cei doi nu au oferit nicio declaratie in legatura cu presupusa infidelitate a rapper-ului, Amina Muaddi a postat pe contul sau de Instagram un mesaj in care declara ca aceste zvonuri sunt complet false.

Primele imagini cu chipul lui Adrian, fiul cel mic al Adelei Popescu - FOTO

„Intotdeauna am crezut ca o minciuna nefondata raspandita pe retelele de socializare nu merita niciun raspuns sau clarificari, in special una care este atat de josnica. Initial am presupus ca aceasta barfa falsa, fabricata cu rea intentie, nu va fi luata in serios. Cu toate acestea, in ultimele 24 de ore, mi s-a reamintit ca traim intr-o societate in care astfel de subiecte ajung sa fie discutate cu atata rapiditate, chiar daca au baze nefondate, nimic nefiind interzis”, a scris Amina Muaddi pe contul sau de Instagram.

„Ar fi trebuit ca aceasta sa fie una dintre cele mai frumoase perioade din viata cuiva. Prin urmare, trebuie sa vorbesc, deoarece acest lucru nu este indreptat numai catre mine, ci este legat de oameni pentru care am un mare respect si afectiune. Rih continua sa-si poarte senina sarcina, fiind cel mai bine imbracata graviduta, iar eu ma intorc la afacerea mea”, a concluzionat designerul cu origini romanesti.

Articole din aceeasi categorie