29.04.2022
Kim Kardashian recunoaste ca a folosit Photoshop-ul pentru a edita o fotografie cu nepoatele sale - FOTO

Vedeta a recunoscut ca a editat o imagine cu nepoatele sale, iar motivul este cel putin bizar.

La sfarsitul anului trecut, o fotografie de pe contul de Instagram al lui Kim Kardashian, in care apareau fiica ei, Chicago, precum si nepoata sa, True, a starnit o adevarata controversa pe retelele sociale. La momentul respectiv, multe persoane au acuzat-o pe vedeta reality show-ului Keeping Up With the Kardashians ca ar fi lipit o poza cu chipul lui True peste cea originala, in care se afla de fapt Stormi, fiica lui Kylie Jenner.

Chiar daca Kim nu a raspuns atunci acuzelor, in urma cu cateva zile, fondatoarea Skims a recunoscut ca a folosit Photoshop-ul pentru a edita fotografia. Aceasta a marturisit ca nu a primit acordul lui Kylie pentru a posta poza, asa ca a decis sa lipeasca peste trupul lui Stormi o imagine cu capul lui True. Insa motivul pentru care a facut asta a starnit si mai multa furie din partea fanilor. Kim a declarat ca a recurs la acest gest pur si simplu pentru ca pagina sa de Instagram sa aiba o estetica unitara.

„In pozele originale era Stormi! Am intrebat-o pe @kyliejenner daca pot sa le postez si ea a spus ca nu este pregatita sa posteze in acel moment asa ca am respectat asta! Dar nu puteam sa o las sa imi strice feed-ul de Instagram. Chi purta roz si se potrivea perfect”, a scris Kim Kardashian pe Instagram.

„Nu era estetica pe care mi-o doream si pot sa recunosc asta! Stiti cat de mult conteaza pentru mine o estetica buna si nu o sa o las pe Kylie sa imi strice Instagram-ul. Asa ca iti multumesc True ca ai incasat o lovitura pentru echipa”, a mai spus Kim Kardashian.

Sam Asghari nu-si doreste sa afle sexul bebelusului pe care-l asteapta: „Totul depinde de Britney”

Asa cum era de asteptat, fanii au reactionat vehement la aceasta declaratie, acuzand-o pe Kim ca a recurs la un gest ciudat. „Mi se rupe inima cand ma gandesc la cat de multa terapie vor avea nevoie copiii astia”, a scris o persoana pe Twitter. O alta a declarat ca familia Kardashian „este de pe o alta planeta” si ca a pierdut complet contactul cu realitatea.

In 2019, Kim Kardashian a dezvaluit ca a modificat in Photoshop si felicitarea de Craciun a familiei. Aceasta a povestit ca, la inceput, fiica ei cea mare, North West, nu a vrut sa ia parte la sedinta foto, lucru care a dus, ulterior, la folosirea Photoshop-ului pentru ca micuta sa fie adaugata in imagine.

Primele imagini cu chipul lui Adrian, fiul cel mic al Adelei Popescu - FOTO

„Este foarte greu sa ai intr-o singura camera pe toti cei patru copii zambind”, i-a spus Kim prezentatoarei Ellen DeGeneres. „North avea o zi mai dificila, asa ca a refuzat sa participe la sedinta foto. Plangea pentru ca isi dorea o anumita coafura si lucruri de genul asta. Asa ca i-am zis ca nu o sa mai apara in felicitarea familiei.”

Articole din aceeasi categorie