17.08.2022
Rihanna si A$AP Rocky au fost vazuti pentru prima data alaturi de copilul lor. Cei doi parinti au zburat cu un avion privat in Los Angeles - FOTO

Rihanna si A$AP Rocky au fost vazuti pentru prima data alaturi de copilul lor. Cei doi indragostiti au coborat dintr-un avion privat dupa ce au aterizat in Los Angeles. Paparazzi i-au surprins in timp ce coborau micutul si il duceau la masina.

Aceasta este prima aparitie publica a vedetei alaturi de fiul sau. De cand a devenit mama, Rihanna a stat ascunsa de presa. Iesirile sale in oras au fost foarte rare, iar de cele mai multe ori diva a fost vazuta in compania partenerului sau.

Rihanna si A$AP Rocky au fost vazuti pentru prima data alaturi de copilul lor

Artista internationala este foarte discreta cand vine vorba de viata sa privata. Aceasta a devenit mama pe data de 13 mai 2022 si a adus pe lume un baietel alaturi de partenerul sau. In ciuda faptylui ca au trecut deja cateva luni de la nastere, vedeta nu a vrut sa se afiseze alaturi de copil.

Fiul Rihannei in timp ce este coborat din avion in aeroportul din Los Angeles

RiRi l-a tinut ascuns pe fiul ei pana in acest moment. De data aceasta fotografii au surprins-o pe diva in timp ce cobora dintr-un avion privat. Rihanna si A$AP Rocky au mers impreuna in Los Angeles. Prima care a coborat din avion a fost Rihanna.

Jill Biden are covid! Cum se simte Prima Doamna a SUA

Aceasta a purtat o tinuta sport si a incercat sa se fereasca de privirile fotografilor. Vedeta a avut pe umar si o geanta de calatorie. Dupa ea a urmat un bodyguard. Acesta s-a asigurat ca micutul vedetei este coborat in siguranta din avion si transportat cu grija la masina.

Ultima persoana care a mers la masina a fost chiar iubitul vedetei. A$AP Rocky a parut incantat de excursia de familie pe care au facut-o.

Copilul vedetei a fost foarte bine acoperit, iar fotografii nu au reusit sa-i surprinda chipul. Se pare ca Rihanna este in continuare foarte atenta cand vine vorba de expunerea publica a fiului ei.

Rihanna este o mama protectiva

Rihanna a fost vazuta de mai multe ori la intalnire cu iubitul ei. Viata vedetei s-a schimbat complet de cand a devenit mama. In ciuda programului foarte incarcat, diva s-a dedicat in totalitate cresterii fiului ei. Aceasta este atenta cu cariera pe care o are.

De altfel, ea a devenit recent cea mai tanara femeie miliardar. Rihanna nu este singura. Cand vine vorba de cresterea copilului ea se poate baza pe Rocky si pe familia sa. Desi nu a publica nicio fotografie cu fiul ei pe internet, fanii asteapta cu nerabdare sa-l cunoasca pe micut si sa-i afle numele.

Rihanna Gives Birth, Welcomes First Baby With A$AP Rocky

Apropiatii vedetei spun ca aceasta este foarte selectiva cand vine vorba de oamenii care au voie sa-i vada copilul. RiRi nu-si doreste ca fiul ei sa fie intalnit de admiratori.

Cu par lung, sprancene dese si machiaj elegant! Vezi imagini rare cu Maia Sandu din perioada adolescentei - FOTO

”Rihanna este foarte protectiva cand vine vorba de copilul ei. Doar un grup bine selectat de oameni au voie sa-l vada pe copil. Cu mici exceptii, Rihanna nu a distribuit niciodata vesti importante din viata sa pe retelele sociale. Ea e ia intotdeauna aceste lucruri foarte in serios”.

Rihanna este implicata in cresterea copilului si isi asuma in totalitate rolul de mama. Vedeta spune ca a inceput sa o aprecieze pe mama sa si mai mult decat a devenit mama la randul sau.

Articole din aceeasi categorie