17.08.2022
Jill Biden are covid! Cum se simte Prima Doamna a SUA

Prima doamna a fost testata pozitiv pentru COVID-19, la doar cateva saptamani dupa ce sotul ei, presedintele Joe Biden, s-a luptat cu boala.

Casa Alba a anuntat ca Jill se confrunta cu „simptome usoare”, in timp ce sotul ei are testul negativ.

Cei doi s-au intors recent din vacanta, iar Jill a inceput sa aiba simptome luni, 15 august.

Ce raspuns le-a dat Doja Cat haterilor care o critica pentru faptul ca s-a ras pe cap: „Inca mai credeti ca voi arata asa cum vreti voi?”

„Contactele apropiate ale Primei Doamne au fost notificate”, a declarat directorul de comunicare Elizabeth Alexander intr-un comunicat. „In prezent sta intr-o resedinta privata din Carolina de Sud si se va intoarce acasa dupa ce va avea doua teste consecutive negative la COVID”.

La sfarsitul lunii iulie, Joe a fost, de asemenea, testat pozitiv. „In aceasta dimineata, presedintele Biden a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Este complet vaccinat si prezinta simptome usoare. El se va izola la Casa Alba si va continua sa-si indeplineasca toate indatoririle in acest timp”, a declarat secretarul de presa de la Casa Alba, Karine Jean-Pierre, despre starea sa de la acea vreme.

Elena Basescu, ingrijorator de slaba. Vedeta si-a speriat fanii cu cea mai noua postare - FOTO

Tatic implinit! Patrick Hanganu - mesaj emotionant dedicat fiului sau: „Baiatul meu pe care l-am dorit si l-am visat nopti intregi in bratele mele”

Articole din aceeasi categorie