17.11.2023
Rezerva o vacanta si primesti a doua cadou! Cum este posibil acest lucru iti explica Valentina Cazac - VIDEO

Iti place sa calatoresti? Rezerva o vacanta pentru anul viitor si ai posibilitatea sa primesti una cadou, pentru ca automat vei fi inscris la o tombola, iar castigatorul va fi ales in luna august. Mai multe detalii despre conditiile participarii afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Dat fiind faptul ca au inceput deja rezervarile timpurii, Valentina Tur vine cu un anunt foarte important si sper ca imbucurator pentru fiecare turist. In primul rand vreau sa mutumesc turistilor care au fost alaturi de noi in anul 2023. Surpriza pe care am pregatit-o pentru turistii nostri este o tombola unde pot participa toti cei care procura un pachet turistic de la Valentina Tur”, a mentionat Valentina Cazac, fondatoarea agentiei Valentina Tur.

„Vor fi puse in joc 5 vacante. O vacanta in Turcia, o vacanta in Bulagaria, in Egipt, alta in Grecia si desigur un city tour in Istanbul”, a mai spus fondatoarea agentiei.

A dezvoltat o afacere cu papusi handmade cat se afla in concediul de maternitate. Afla povestea Silviei Mironet: „Am inteles cum se poate de vandut pe Internet” - VIDEO

Aceasta tombola nu a fost organizata intamplator, a marturisit Valentina: „Ne pasa de turistii nostri si vrem macar pe 5 sa-i remuneram cumva”.

Daca esti pasionat de calatorii, in doar cativa pasi poti obtine a doua vacanta cadou: „Conditiile sunt foarte simple. Procuri un pachet turistic de la Valentina Tur, indiferent cat costa el, te abonezi la pagina de Instagram. Perioada calatoriei nu trebuie sa fie mai tarziu de 1 octombrie 2024”.

Povestea blondei care piloteaza avioane de la 21 de ani. E star pe Instagram si si-a inceput cariera in Romania - FOTO

Pe langa vacantele pe care le organizeaza angajatii agentiei, ei te pot ajuta sa pregatesti si evenimente. „Organizam si evenimente de team building. Noi te putem ajuta”, a mentionat in cele din urma Alexandr Umanet, director executiv Valentina Tur.

*Acest articol este un produs comercial 

Articole din aceeasi categorie