17.11.2023
A dezvoltat o afacere cu papusi handmade cat se afla in concediul de maternitate. Afla povestea Silviei Mironet: „Am inteles cum se poate de vandut pe Internet” - VIDEO

Fiind mama de baieti, o tanara s-a apucat sa creeze niste papusi deosebite. Cu un prim exemplar facut pentru a fi oferit cadou, acum Silvia Mironet si-a transformat pasiunea intr-o mica afacere. Cum arata micile frumuseti, vezi in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Am peste 10 ani practica in cusutul hainelor la comanda. Eram in concediul de maternitate acasa cu copilul si cautam niste modele de rochii pe un site si intamplator am gasit o fotografie cu o papusa cusuta de mana, din tesatura. Mi-a fost foarte interesant si am spus ca vreau sa incerc”, a spus Silvia Mironet, creatoare de papusi.

Tanara povesteste ca ii este usor sa se desparta de creatiile sale, pentru ca are o placere deosebita atunci cand clientii ii lasa un feedback: „Am inceput pentru placere, pentru interes. Mai tarziu am spus ca vreau si altii sa se bucure, nu doar eu. Am inceput sa merg la targuri, la sarbatorile de iarna. Mai tarziu am inteles cum se poate de vandut pe Internet. Ideile vin in proces, ce simt aceea creez”.

Veaceslav Stefanet si Dorin Buldumea dau totul din casa! Care este cea mai mare frica a instrumentistilor, dar si ce fel de mancare nu le iese sotiilor - VIDEO

Timpul pe care il dedica realizarii unei papusi este mereu diferit, a marturisit creatoarea: „Este foarte mult timp...”

In colectiile sale de papusi poti observa o varietate mare de personaje, chiar si unele vedete. „Am facut mai multe personaje: Ana, Rapunzel, Elsa. L-am facut si pe dinsu (Carla's Dreams) si s-a primit din prima”, a mentionat creatorea.

Povestea blondei care piloteaza avioane de la 21 de ani. E star pe Instagram si si-a inceput cariera in Romania - FOTO

Silvia are planuri marete, isi doreste chiar sa invete alte fete sa lucreze cu ata si acul: „As vrea sa fac un cerc pentru fetite, vreau sa le invat arta lucrului manual”.

Articole din aceeasi categorie